Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El programa 'El Foraster' visita Riudecanyes

El programa enregistrat al municipi del Baix Camp s'emetrà aquest dimecres 19 de desembre, a partir de les 22:40h

Riudecanyes serà el municipi protagonista del programa 'El Foraster' que emetrà TV3, aquest dimecres 19 de desembre Riudecanyes serà el municipi protagonista del programa 'El Foraster' que emetrà TV3, aquest dimecres 19 de desembre CEDIDA
Comunicació Redacció Infocamp
Dilluns, 17 Desembre 2018 21:42

Riudecanyes serà el municipi protagonista del programa 'El Foraster' que emetrà TV3 aquest dimecres 19 de desembre, a partir de les 22.40h. Quim Masferrer i el seu equip visitaran Riudecanyes per parlar amb la seva gent, les entitats del poble i per conèixer les tradicions, el paisatge, la idiosincràsia de la vila i dels seus habitants.

Recentment, i durant diferents dies, es va fer l’enregistrament de les entrevistes a diversos riudecanyencs i riudecanyenques que destaquen per algun fet en concret. Finalment, es va fer el resum de l’estada del Foraster, que és el moment més divertit del programa, on el Quim Masferrer va explicar les vivències i anècdotes d’aquells dies. Aquesta part va tenir lloc a la Societat Recreativa que es va omplir per viure el moment que es podrà veure aquest dimecres a TV3.

Podeu veure la prèvia de TV3 en aquest enllaç.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: