Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Ferran Adrià participarà demà Tarragona en el programa ‘Conduce como piensas’ de la Cadena SER

El programa es realitzarà a l’Antiga Audiència, demà dijous 17 de gener, a les 19:00h

Ferran Adrià visitarà demà Tarragona Ferran Adrià visitarà demà Tarragona CCMA
Comunicació Redacció Infocamp
Dimecres, 16 Gener 2019 10:58

Ferran Adrià, denominat el millor xef del món, serà present en el dia de demà a Tarragona participant en el programa ‘Conduce como piensas’, creat per Toyota Hybrid i Cadena SER. El programa reflexionarà sobre ‘Què podem fer els consumidors com a activistes per canviar i millorar el món on vivim?’, i on participarà també Toni Garrido, conductor del programa ‘Hoy por hoy’ de Cadena SER, i els col•laboradors habituals Tom Kallene, i els distingits publicistes Toni Segarra i Gonzalo Madrid.

El programa servirà per reflexionar sobre el paper que tenen els consumidors si s’apoderen en el rol d’activistes. Un paper que es pot exercir d’una manera tan senzilla com consumint un producte en lloc d’un altre. Una decisió amb la qual el consumidor pot fer-se notar.

L’esdeveniment és d’entrada lliure però amb aforament limitat. La cita tindrà lloc demà a l’Antiga Audiència, a les 19:00h.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: