Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Laura Rosel obrirà el cicle de conferències 'Experiència de Periodista'

L’activitat s’emmarca en el conveni entre el Col·legi de Periodistes i Repsol / Completaran el cicle les conferencies realitzades pels periodistes Ricard Torquemada, Carlos Enrique Bayo i Emilio Morenatti

La Presidenta del Col·legi de Periodistes de la demarcació de Tarragona, Coia Ballesté, juntament amb el responsable de Comunicació de Repsol, Josep Bertran, durant la signatura del conveni La Presidenta del Col·legi de Periodistes de la demarcació de Tarragona, Coia Ballesté, juntament amb el responsable de Comunicació de Repsol, Josep Bertran, durant la signatura del conveni COL·LEGI DE PERIODISTES DE TARRAGONA
Comunicació Eva Hidalgo
Dilluns, 11 Febrer 2019 12:40

El Col·legi de Periodistes de la demarcació de Tarragona i Repsol han arribat un any més a un acord de col•laboració, aquest es tradueix en diferents accions de comunicació d’interès pels periodistes i la societat en general, així com d’altres dirigides específicament als col·legiats tarragonins.

L’acord, que va iniciar-se l’any 2013, estableix el patrocini per part de Repsol de l’onzena edició de l’ ’Experiència de Periodista’, el patrocini d’una jornada de caràcter formatiu sobre temes tècnics, un ajut destinat a facilitar les sessions de formació i desenvolupament que ofereix el Col•legi i el manteniment de l’app de convocatòries de premsa del Camp de Tarragona, ConvoAPPTGN.

‘Experiència de Periodista’: una nova visió del periodisme

Els periodistes Laura Rosel, Ricard Torquemada i Carlos Enrique Bayo, juntament amb el fotoperiodista Emilio Morenatti seran els protagonistes de les conferències que oferirà la 11a edició del cicle ‘Experiència de Periodista’.

El cicle s’estrenarà dimecres que ve, 20 de febrer, amb Laura Rosel, presentadora del programa ‘Preguntes Freqüents’ fins fa poques setmanes. La resta de conferències es realitzaran dilluns; començant amb Ricard Torquemada, responsable de les transmissions del Barça a Catalunya Ràdio a ‘La Transmissió d’en Torquemada’, qui va agafar el relleu de Joaquim Maria Pujal en la tasca de les transmissions; el 4 de març, hi participarà Carlos Enrique Bayo, periodista d’investigació al diari Público; i per últim es comptarà amb la presència del fotoperiodista Emilio Morenatti, l’11 de març, qui va estar nominat a un Pulitzer i treballa per l'agència de notícies nord-americana The Associated Press.

“L’activitat està pensada per aportar experiències de gent diversa que poden ser de Tarragona, Catalunya, Espanya o de la resta del món. Que expliquin com ho viuen, com treballen, les seves interioritats. Tot això ajuda a interpretar la realitat”, ha explicat la presidenta del Col•legi de Periodistes de la Demarcació de Tarragona, Coia Ballesté.

Les conferències tindran lloc a les 19:00h a l’Antiga Audiència a excepció de la realitzada per Carlos Enrique Bayo que per temes d’agenda de l’Ajuntament passarà a realitzar-se a la Casa Canals. L’entrada a cada una d’elles es lliure.

ConvoAPPTGN

El passat 2018 el Col•legi de Periodistes de Tarragona va tirar endavant l’aplicació de convocatòries del Camp de Tarragona, ConvoAPPTGN, la qual suma ja prop de 300 usuaris.

El conveni signat entre el Col•legi i Repsol ha volgut contemplar el manteniment durant 1 any més de l’aplicació. La presidenta del Col·legi, Coia Ballesté, assegura que l’aplicació no només està funcionant amb èxit entre els periodistes de Tarragona, sinó també entre periodistes de tota Catalunya per saber si els interessa cobrir algun esdeveniment del Camp de Tarragona, i entre els membres de la comunitat universitària, els quals l’utilitzen com una eina amb la qual poden organitzar-se per anar a cobrir actes per als treballs de la carrera.

“Altres col·legis de Periodistes de Catalunya han demanat un trasllat de l’aplicació a les seves demarcacions però abans s’ha de consolidar l’aplicació que em inventat i creat nosaltres. No podem exportar-la si encara aquesta no està afermada”, ha comunicat Ballesté.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: