Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El periodista Adrià Muñoz Punzano és nomenat director de Ràdio Cambrils

La reobertura de l’emissora municipal era una de les accions del pla de mandat de l’actual govern municipal

El periodista Adrià Muñoz Punzano és el nou director de l’emissora municipal El periodista Adrià Muñoz Punzano és el nou director de l’emissora municipal CEDIDA
Comunicació Redacció Infocamp
Dissabte, 02 Març 2019 09:03

Ràdio Cambrils ha fet un pas més cap a les seva imminent reobertura. El Ple de l’Ajuntament de Cambrils ha aprovat aques divendres el nomenament del periodista Adrià Muñoz Punzano com a director de l’emissora municipal, amb els vots a favor dels regidors d’ERC, PDCat, PSC, NMC i els regidors no adscrits Cinta Ballesté i Encarni Bello, l’abstenció de l’Assemblea de Cambrils i els vots en contra de PP, Ciutadans i els regidors no adscrits Santi Gámez i Imma Sierra.

Adrià Muñoz és llicenciat en Periodisme, diplomat en Comunicació i Relacions Públiques, Màster en Direcció de Comunicació Empresarial i Institucional i tècnic en Comunicació Empresarial i Protocol, entre altres, i ha treballat en diferents mitjans de comunicació i gabinets de comunicació del territori.

El director ja va ser escollit per unanimitat pel Consell consultiu, assessor i de control de Ràdio Cambrils el passat 5 de febrer. Aquest òrgan de participació, que es va constituir el setembre, està format per l’alcaldessa, regidors i regidores de tots els partits polítics de govern i oposició, representants d’entitats del municipi i professionals de la comunicació. El Consell consultiu s’encarregarà d’elaborar i emetre informes, conèixer la proposta de programació anual, fer el seguiment de la programació i dels continguts en general i vetllar pel compliment de les missions del servei públic, entre d’altres.

El ple del mes de maig ja va aprovar definitivament el Reglament d’organització i funcionament del servei públic de ràdio, a proposta de la comissió d’estudi de la ràdio, i l’establiment del servei públic de la ràdio. Paral·lelament, s’ha treballat en altres tasques necessàries per la reobertura de la ràdio, com la posada a punt de les instal·lacions situades a la Rambla Jaume I, l’equipament tècnic i el procés de selecció d’un locutor o locutora.

Ràdio Cambrils va començar les seves emissions l’abril del 1985 i es va tancar el gener del 2013. La seva reobertura era una de les accions del pla de mandat de l’actual govern municipal.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: