Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Ajuntament de Roda de Berà obre nou perfil a TikTok i en només un dia es fa viral

El primer vídeo sobre com fer un bon ús del patinet elèctric acumula ja més de 477.000 reproduccions

En el primer vídeo, pensat per al públic més jove usuari de patinets elèctrics, es pot veure un agent donant respostes senzilles, assenyalant “SÍ” o “NO” davant de tot una sèrie de preguntes sobre la nova normativa En el primer vídeo, pensat per al públic més jove usuari de patinets elèctrics, es pot veure un agent donant respostes senzilles, assenyalant “SÍ” o “NO” davant de tot una sèrie de preguntes sobre la nova normativa AJUNTAMENT DE RODA DE BERÀ
Comunicació Redacció Infocamp
Dijous, 24 Març 2022 07:58

El passat dilluns l’Ajuntament de Roda de Berà va posar en marxa el seu nou perfil a la xarxa social TikTok (www.tiktok.com/@ajrodadebera). L’objectiu és acostar-se al públic més jove que ha deixat altres xarxes socials com Facebook o Instagram, on l’Ajuntament hi és present des de fa anys amb molt bons resultats, i ha optat per la xarxa d’origen xinès, que no ha deixat de créixer des de la seva aparició.

Així, el departament de Comunicació vol poder continuar oferint contingut interessant als més joves, connectar amb ells de forma amena i propera, a través de vídeos didàctics, informatius, de prevenció i conscienciació.

En aquesta ocasió, per fer-ho s’han unit de nou el departament de Comunicació i la Policia Local rodenca per reforçar la campanya de comunicació i conscienciació dels vehicles de mobilitat personal. El primer vídeo, amb la seva versió en castellà, s’ha fet viral i ja acumula 477.900 reproduccions i més de 370 comentaris, arribant a persones de tot el territori espanyol. El número de seguidors també es va disparar ahir i en només un dia el perfil ha aconseguit superar els 1.200.

En aquest vídeo, especialment pensat per al públic més jove usuari de patinets elèctrics, es pot veure un agent donant respostes senzilles, assenyalant “SÍ” o “NO” davant de tot una sèrie de preguntes sobre la nova normativa que afecta els patinets elèctrics i que va entrar en vigor el passat dilluns amb la nova Llei de Trànsit, Circulació i Seguretat Viària.

Per a l’Ajuntament i la Policia Local és molt important connectar amb els joves i amb aquesta finalitat continuaran adaptant els missatges a aquesta nova xarxa social per arribar i conversar amb ells amb el seu propi llenguatge.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: