Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Es presenta el llibre sobre els 50 anys de periodisme a la demarcació de Tarragona

El llibre 'De l’olivetti al teletreball', de Tomàs Carot i Josep Maria Arias, es presenta el dimarts 29 de març, a les 19h, al Paranimf de la URV

Fotografia de la portada del llibre 'De l’olivetti al teletreball. Mig segle de periodisme i comunicació de proximitat' (1969-2019) , de Josep Maria Arias i Tomàs Carot Fotografia de la portada del llibre 'De l’olivetti al teletreball. Mig segle de periodisme i comunicació de proximitat' (1969-2019) , de Josep Maria Arias i Tomàs Carot CEDIDA
Comunicació Redacció Infocamp
Diumenge, 27 Març 2022 10:11

El llibre 'De l’olivetti al teletreball. Mig segle de periodisme i comunicació de proximitat', dels periodistes Tomàs Carot i Josep Maria Arias, es presentarà el proper dimarts 29 de març, a les 19:00 h, al Paranimf de la Universitat Rovira i Virgili (C/ de l’Escorxador s/n. Tarragona). La presentació del volum anirà a càrrec de la periodista Cinta S. Bellmunt.

El Col·legi de Periodistes de Catalunya ha col·laborat en aquest projecte, que repassa la història del periodisme al Camp de Tarragona, Terres de l’Ebre i el Baix Penedès, entre els anys 1969 i 2019. També inclou un apartat en què s’analitza l’impacte de la Covid-19 als mitjans de comunicació i la irrupció del teletreball.

Es tracta “d’un cop d’ull al darrer mig segle de professió, a cavall entre la memòria històrica, l’experiència viscuda i la recerca”, destaquen els seus autors.

En aquest sentit, el llibre recull projectes de premsa escrita, ràdio i televisió, i d’altres que han anat sorgint en paral·lel a les transformacions tecnològiques.

 

 

(digitals, podcast...), sense oblidar els gabinets de comunicació o la investigació. A més, fa recompte dels professionals que han estat implicats en tots aquests projectes.

 

El treball neix amb la voluntat de ser un precedent i, alhora, un punt de partida per a l’estudi de la professió.

 

Es preveu que el dia 30 de març es faci la presentació a Tortosa i l'11 d'abril al Centre de Lectura de Reus.

 

 

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: