Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El PSC pregunta al Parlament perquè TV3 no va emetre en directe el Concurs de Castells

El diputat Rubén Viñuales creu que "no és un incident puntual d’un dia, sinó que sistemàticament esdeveniments culturals que es duen a terme a Tarragona o a les comarques tarragonines no reben la cobertura adequada"

La Tarraco Arena, plena de gom a gom, durant el Concurs de Castells de Tarragona La Tarraco Arena, plena de gom a gom, durant el Concurs de Castells de Tarragona JORDI BORRÀS / ACN
Comunicació Redacció Infocamp
Dimecres, 05 Octubre 2022 08:41

El diputat del PSC per Tarragona, Rubèn Viñuales, ha explicat aquest dimarts que el grup socialista ha entrat al registre del Parlament una pregunta en la què es demana perquè la televisió pública de Catalunya no va emetre un seguiment en directe del concurs de castells que es va dur a terme aquest passat cap de setmana a Tarragona.

“Creiem que no és un incident puntual d’un dia, sinó que sistemàticament esdeveniments culturals que es duen a terme a Tarragona o a les comarques tarragonines no reben la cobertura adequada per part de la televisió pública catalana. És per això que també preguntem al Govern quina és la cobertura genèrica que du a terme TV3 a les comarques tarragonines, comparada amb la d’altres territoris del país”, ha argumentat el diputat socialista.

Ambdues preguntes del grup del PSC van adreçades a la comissió de seguiment de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA). Així mateix Rubèn Viñuales ha contrastat aquesta actitud amb la “magnífica feina que va fer durant aquesta retransmissió del concurs de castells tant TAC 12 i la xarxa de televisions locals com els mitjans de comunicació de Tarragona.”

“Vam dir durant la campanya, i ho estem complint, que els diputats i diputades del PSC seríem la veu de Tarragona i de les seves comarques al Parlament. Crec, honestament, que a Tarragona no rebem el tracte que mereixem ni pel volum d’inversions de la Generalitat al territori –que s’ha reduït en dues terceres parts en aquests darrers 10 anys-, ni per la cobertura o el ressò que se’n fa als mitjans públics del país als actes o esdeveniments que tenen com a escenari les nostres comarques”, ha afirmat Viñuales.

“Sempre he defensat que els tarragonins i les tarragonines no som més catalans que ningú, però tampoc ens mereixem ser considerats com a ciutadans de segona. No som només un lloc on hi ha platges molt boniques o una gastronomia envejable –que també-, som una de les regions del país que té més oportunitats de creixement i de benestar social si fem les coses bé i si tant a l’Ajuntament de Tarragona com a la Generalitat de Catalunya hi ha lideratges clars que ajudin a sumar en aquesta direcció”, ha conclòs.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: