Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La periodista reusenca Coia Ballesté rebrà la Petxina Daurada

En reconeixement a la seva tasca de corresponsal al Regne Unit

Coia Ballesté Coia Ballesté ARXIU / ACN
Comunicació Redacció Infocamp
Dilluns, 05 Juny 2023 17:14

La periodista reusenca Coia Ballesté Brumós, actual corresponsal de TV3 i Catalunya Ràdio al Regne Unit, rebrà aquest divendres la Petxina Daurada que atorga la junta de la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes de Catalunya.

Aquest guardó es lliura a un periodista vinculat al territori, en senyal de reconeixement a la seva trajectòria professional. En el cas de Ballesté, la junta de la Demarcació de Tarragona ha destacat la seva tasca al capdavant de la corresponsalia de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals al Regne Unit.

Des del seu nomenament al setembre de 2021, ha explicat notícies de repercussió planetària, com el procés del Brexit; la dimissió de Boris Johnson, el pas fugaç de Liz Truss pel 10 de Downing Street i el posterior nomenament de Rishi Sunak com a primer ministre; la mort de la reina Isabel II i l’entronització de Carles III.

Ballesté rebrà la més lluent de totes les petxines aquest divendres, 9 de juny, en el marc de la 31a edició de la Festa de les Petxines de la Informació, que se celebrarà al Teatret del Serrallo, a Tarragona.

Periodistes de renom han rebut anys enrere la Petxina Daurada, com Carles Francino, Andreu Buenafuente, Xavier Graset, Griselda Pastor o Danae Boronat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: