Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Repsol finalitza sense cap accident la parada de l'àrea química a Tarragona

En seguretat i medi ambient s'ha aconseguit la fita de zero accidents / La companyia ha destinat 25 milions a la millora tecnològica de les instal·lacions i ha ocupat 500 treballadors eventuals durant la parada

La parada de l’àrea química de Tarragona de Repsol es va iniciar a finals de gener La parada de l’àrea química de Tarragona de Repsol es va iniciar a finals de gener REPSOL
Empreses Redacció Infocamp
Dilluns, 26 Març 2018 12:23

Repsol ha destinat més de 25 milions d’euros a la parada de l’àrea química de Tarragona que es va iniciar a finals de gener. Els treballs han permès realitzar tasques d’inspecció, manteniment i innovació tecnològica i medi ambient, així com desenvolupar tasques de reparació i neteja d’equips.

La parada ha assolit els seus objectius. En seguretat s’ha aconseguit la fita de zero accidents. En l’àmbit del medi ambient, la parada s’ha desenvolupat sense incidències ambientals i s’ha realitzat una correcta gestió dels residus. S'han impartit 47.000 hores de formació de seguretat i medi ambient específica per a aquesta parada, i pels cursos de formació han passat més de 2.600 persones entre personal propi i d’empreses contractades per a la parada. També s’han assolit els objectius plantejats de durada, cost i qualitat (que garanteix l’operativitat de plantes i l’eficiència energètica durant el proper cicle).

Les tasques de manteniment dutes a terme en les diferents unitats durant la parada, han representat al voltant de 400.000 hores/home. Entre el personal de Repsol i el de les empreses col·laboradores, han passat per les instal·lacions del Complex una mitjana diària de 1.100 persones, a més de les 2.700 habituals.

Des de Repsol s’ha realitzat un esforç per fomentar l’ocupació entre les empreses i els treballadors de l’entorn immediat. Repsol va fer una ronda de consultes a les deu empreses de serveis amb un major volum de contractació de mà d'obra a la parada, a fi de conèixer de primera mà el nombre de treballadors eventuals dels municipis del nostre entorn, que han estat contractats específicament per a aquesta parada.

El resultat d’aquesta consulta és que a la parada de Repsol Química s’han contractat 396 empadronats als municipis que tenen instal·lacions Industrials de Repsol al seu terme municipal.

Aquestes deu empreses de servei han executat aproximadament el 80% del volum total d'hores-home de la parada. Fent una extrapolació a la resta d'empreses (60 empreses que han executat el restant 20% d'hores-home) es pot concloure que l'impacte de la parada de Repsol Química a l’entorn més proper del Complex Industrial, ha comportat la contractació eventual d’uns 500 treballadors.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: