Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Les vendes de Covestro augmenten un 5,4%

Les previsions de la companyia per a l’exercici 2018 li auguren una bona projecció econòmica

Seu de Covestro al polígon petroquímic de Tarragona Seu de Covestro al polígon petroquímic de Tarragona CEDIDA
Empreses Redacció Infocamp
Divendres, 27 abril 2018 10:49

L’inici de l’exercici econòmic del 2018 apunta al fet que el fabricant de materials Covestro segueix creixent amb força. Gràcies a la sòlida i contínua demanda, i a la pujada dels preus, les vendes es van elevar un 5,4% fins als 3,8 milions d'euros en el primer trimestre. Els factors impulsors de les vendes procedeixen principalment dels segments dels poliuretans i els policarbonats. L’ebitda (indicador de beneficis abans d’impostos) va créixer un 25,7% fins als 1.100 milions d'euros pel que fa al mateix trimestre de l'any anterior. El resultat net va millorar un 37,6% fins als 644 milions d'euros. El flux d'efectiu lliure operatiu (FOCF, per les seves sigles en anglès) va pujar un 72,5% fins als 364 milions d'euros.

El Dr. Markus Steilemann, director comercial i futur CEO de Covestro, va assegurar: “Seguim beneficiant-nos de la creixent demanda de solucions sostenibles i de materials de primera qualitat. De cara al futur, continuarem concentrant els nostres esforços específicament en productes de marges més alts amb excepcionals propietats”.

Markt Bibart (Alemanya), on Covestro va començar la producció comercial d'un material nou al març d'aquest any, suposa un exemple recent en aquest sentit. El compost termoplàstic reforçat amb fibra contínua (CFRTP) és extremadament lleuger i presenta propietats similars a les del metall. La demanda de materials forts i lleugers està augmentant a tot el món, ja que redueixen el consum d'energia en una àmplia varietat d'aplicacions, contribuint així a la conservació dels recursos.

Augment de beneficis en els segments dels poliuretans i els policarbonats: els alts marges es mantenen en el segment CAS

Les vendes en el sector dels poliuretans va augmentar un 7,1% fins als 1.950 milions d'euros en el primer trimestre. L’ebitda d'aquest segment va augmentar un 36,1% fins als 637 milions d'euros. Els marges més alts van incidir positivament.

Les vendes en el segment dels policarbonats van registrar un repunt del 8,3% fins als 1.033 milions d'euros. Els volums bàsics en el segment dels policarbonats van augmentar un 2,7% sobre el primer trimestre de 2017. L’ebitda va créixer un 30,6% fins als 303 milions d'euros pel que fa a l'any anterior.

Recompra d'accions: el primer tram tanca amb èxit

El primer tram del programa de recompra d'accions, que havia començat a la tardor de 2017, es va tancar amb èxit recentment. Fins avui, s'ha recomprat aproximadament 4,5 milions d'accions amb un valor total de 400 milions d'euros, equivalents al 2,2 % del capital social. La propera recompra està prevista pròximament i s'emmarca en el context de l'anunci les seves pròpies accions fins a 1.500 milions d'euros o el 10% del seu capital social.

Es confirmen les previsions per a l'exercici 2018

En base al rendiment del primer trimestre, la companyia va reafirmar les seves previsions pel conjunt de l'any fiscal 2018. En els propers anys, Covestro té previst augmentar considerablement les seves inversions per aprofitar al màxim el seu creixement esperat en les principals indústries dels clients.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: