Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

ELIX Polymers seleccionada com a millor fabricant de polímers d’ABS d’Europa 2018

Ron Marsh, president de l’Aliança Europea de Polímers, assegura que és “una gran oportunitat per recuperar un diàleg constructiu i una bona comunicació entre proveïdors i usuaris”

Lliurament del premi a ELIX Polymers, seleccionada como 'Millor fabricant de polímers d'ABS a Europa 2018' Lliurament del premi a ELIX Polymers, seleccionada como 'Millor fabricant de polímers d'ABS a Europa 2018' AEQT
Empreses Redacció Infocamp
Divendres, 08 Juny 2018 13:28

Aquesta setmana s'ha sabut que el passat 24 de maig, al sopar de gala de la conferència ‘A Circular Future with Plastics’ (Un futur circular amb plàstics) celebrada a Milà, l'Aliança Europea de Polímers va anunciar els vuit guanyadors dels premis 'Millors fabricants de polímers d'Europa 2018'. En aquesta convocatòria, ELIX Polymers va ser valorada com un dels millors proveïdors de polímers d'Europa 2018.  “Sens dubte aquests premis constitueixen una gran oportunitat per recuperar un diàleg constructiu i una bona comunicació entre proveïdors i usuaris de polímers a Europa”, explica Ron Marsh, president de l'Aliança Europea de Polímers.

Durant els últims tres mesos, usuaris de polímers de tota Europa han participat en una enquesta en línia per valorar el rendiment dels seus proveïdors des de juny de 2017 fins a maig de 2018. L'avaluació incloïa les categories ‘Qualitat del polímer’, ‘Conformitat amb la legislació’, ‘Fiabilitat dels lliuraments’, ‘Comunicació’ i ‘Innovació’ per a un total de 8 materials diferents.

A la categoria d'ABS, ELIX Polymers va rebre el prestigiós premi amb una excel·lent valoració del 95 %. Carlos Müller, director comercial d'ELIX Polymers, va assistir a la cerimònia de lliurament de premis en nom de l'empresa. “Va ser un plaer i un gran honor per ELIX rebre aquest premi. Estem molt agraïts a tots els nostres clients, que tan bé ens han valorat, i farem tot el possible per seguir oferint els millors productes i serveis a la indústria”, assenyala Müller.

Aquest premi és el resultat del gran esforç que ELIX Polymers exerceix en tota la seva cadena de valors i que deriva en l'alta flexibilitat, proximitat, proactivitat i servei al client, a més d'un gran posicionament global de la companyia.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: