Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Vuit empreses de l’AEQT, guardonades pels Premis de Responsabilitat Social Empresarial de Feique

Les empreses amb presència al territori tarragoní reconegudes han estat Inovyn, Ercros, Cepsa, Repsol, BASF, Dow Chemical, Elix Polymers i Covestro 

Repsol ha estat reconeguda en les categories 'Igualtat' i 'Concilia' Repsol ha estat reconeguda en les categories 'Igualtat' i 'Concilia' REPSOL
Empreses Redacció Infocamp
Dijous, 28 Juny 2018 18:54

Un total de vuit empreses pertanyents a l'Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT) figuren en la llista de guardonades en la segona edició dels Premis de Responsabilitat Social Empresarial del Sector Químic espanyol, d'acord amb la decisió del jurat que es va fer pública aquest dimarts. Les químiques de l'AEQT premiades són BASF, Cepsa, Covestro, Dow Chemical, Elix Polymers, Ercros, Inovyn i Repsol.

En concret, les empreses amb presència al territori tarragoní han estat reconegudes en les categories Ocupació de Qualitat (Inovyn), Igualtat (Ercros i Repsol), Concilia (BASF i Repsol), Formació (Dow Chemical), Eficiència de l'Aigua (Covestro) , Clima (Elix Polymers), Exporta (Cepsa i Elix Polymers), Innova (Inovyn), Transparència (Dow Chemical i Ercros) i Dialoga (BASF).

Els premis, organitzats per la Federación Empresarial de la Industria Química Española (Feique) en col·laboració amb el Foro Química y Sociedad, estan estructurats en quinze categories. Un jurat multidisciplinari, compost per representants de l'Administració pública, organitzacions sindicals, Forética, el Foro Química y Sociedad, Responsible Care, la Plataforma Tecnológica de Química Sostenible-SusChem España, del món acadèmic i de la comunicació, va emetre el seu veredicte el passat 31 de maig.

L'objectiu que es persegueix amb els Premis RSE és reconèixer a les empreses de la indústria química adherides al programa Responsible Care seu compromís amb la Responsabilitat Social Empresarial i el Desenvolupament Sostenible, així com impulsar el sector químic com a líder en la gestió i promoció de la RSE en el conjunt de la indústria espanyola. En aquesta segona edició, els premis han estat alineats, a més, amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible marcats per l'ONU en la seva Agenda 2030, pretenent així mostrar el compromís i paper determinant que juguen les empreses químiques amb l'abast d'aquests reptes.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: