Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Ryanair amenaça de retallar vols i llocs de treball en països on es fan "vagues innecessàries"

El sindicat USO lamenta que "torni a fer servir el xantatge en lloc de la negociació"

Imatge d'arxiu del conseller delegat de Ryanair, Michael O'Leary en una roda de premsa Imatge d'arxiu del conseller delegat de Ryanair, Michael O'Leary en una roda de premsa ARXIU / ACN
Empreses Redacció Infocamp
Dilluns, 23 Juliol 2018 21:53

El conseller delegat de Ryanair, Michael O'Leary, ha assegurat que l'aerolínia irlandesa podria reprogramar els vols que tenia previstos per a l'hivern, reduir flotes i prendre decisions que impliquessin "pèrdues de llocs de treball" en aquells països on les "vagues innecessàries" estan "danyant la confiança dels clients". "No podem permetre que els nostres clients es vegin pertorbats per una minsa minoria de pilots", ha assegurat en roda de premsa en relació a les vagues de pilots i tripulants que hi ha previstes a Espanya, Portugal, Bèlgica i Itàlia per al dimecres i dijous d'aquesta setmana.

Per la seva part, el sindicat USO ha lamentat en un comunicat que Ryanair "torni a fer servir el xantatge en lloc de la negociació" i han lamentat que O'Leary "enviï missatges amenaçadors enlloc de seure a negociar amb els representants dels treballadors per arribar a un acord que desconvoqui la vaga".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: