Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Una startup tarragonina en el programa d’acceleració empresarial de Repsol

La proposta consisteix en membranes selectives per separar el CO2 de la resta d’elements en gasos

Els representant de la Startup de Tarragona, Cristina Saez de Pipaon i Elías Daura, rebent el reconeixement de la Fundación Repsol Els representant de la Startup de Tarragona, Cristina Saez de Pipaon i Elías Daura, rebent el reconeixement de la Fundación Repsol FUNDACIÇON REPSOL
Empreses Redacció Infocamp
Dimecres, 25 Juliol 2018 21:36

Fundación Repsol ha donat a conèixer les dues idees i els cinc projectes seleccionats que formaran part de la seva acceleradora empresarial, el Fons d’Emprenedors que té per objectiu donar suport als projectes més innovadors en matèria d’energia i mobilitat per tal que arribin al mercat tan aviat com sigui possible.

En el cas de la idea tarragonina, sota el nom ‘Orchestra membranes selectives al CO2’ consisteix en unes membranes selectives per separar el CO2 de la resta d’elements en gasos. L’altre idea selecciona ha estat la de Sensoy (Guipúscoa). Pel que fa als projectes, s’han escollit Bulgeone (Cantàbria), Finboot (Barcelona), Frac-Less O&G Well Stimulation (EEUU), Fuelsave (Portugal) i Venvirotech Biotechnology (Barcelona).

Les startups seleccionades en la setena edició han estat escollides d’entre les 364 propostes rebudes. Després d’un exhaustiu procés d’avaluació i selecció, 15 propostes van quedar com a finalistes, d’entre les quals un jurat expert ha seleccionat les set més innovadores. Els projectes que iniciaran el programa d’acceleració rebran fins a 144.00 euros durant un any, ampliable a un any més, i les idees rebran un suport de 24.000 euros.

A més del suport econòmic, els projectes i les idees comptaran amb un equip de mentors que els acompanyarà durant l’etapa d’acceleració; així com també amb assessorament tècnic i legal, i formació especialitzada adequada a les seves necessitats. A més, les startups tindran accés a potencials inversors i la possibilitat de testar prototips en instal·lacions industrials.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: