Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Fábrica del Cartucho de Reus obre quatre noves botigues

Els nous punts de venda s'han obert a Madrid, Valladolid, Santa Cruz de la Palma (Canàries) i Gavà / La cadena especialista en cartutxos de tinta i tòners del grup Ticnova compta amb 50 botigues

Botiga de La Fábrica del Cartucho, a Madrid Botiga de La Fábrica del Cartucho, a Madrid CEDIDA
Empreses Redacció Infocamp
Dimarts, 31 Juliol 2018 12:30

La Fábrica del Cartucho, la cadena de botigues especialista en cartutxos de tinta i tòners del grup Ticnova, que té la seu central a Reus, ha obert quatre noves botigues durant els últims tres mesos. Les obertures han tingut lloc a Madrid -Passeig Extremadura, 139-; Valladolid; Santa Cruz de la Palma (Canàries) i Gavà. 

A més, a Sant Boi del Llobregat s'ha obert un córner, és a dir, un espai de la marca La Fábrica del Cartucho amb tots els productes dins d'un altre negoci afí ja existent. Una fórmula que resulta molt atractiva per a comerços relacionats amb la informàtica per introduir nous productes d'una marca reconeguda.

La Fábrica del Cartucho, creada el 2014, ha consolidat el seu model de negoci pocs anys després que iniciés la seva marxa i ja compta amb 50 punts de venda a tot l'Estat espanyol. Una xifra que reafirma el pla d'expansió de la cadena que preveu obrir unes 10 botigues més aquest any.

L'innovador sistema d'emplenat de cartutxos

A La Fábrica del Cartucho, l'usuari pot trobar tot el que necessita per estalviar en les seves impressions: cartutxos de tinta i tòners compatibles i de les principals marques del sector i com a servei destacat, un innovador sistema d'emplenat de cartutxos a l'instant, mitjançant el qual el consumidor podrà omplir el seu cartutx buit, aconseguint fins a un 30% més de tinta i fins a un 50% menys de preu.

En total, compten amb més de 3.000 referències en cartutxos de tinta i tòners originals, material d'oficina, impressores... La Fábrica del Cartucho també ha incorporat un nou servei per als seus clients: el taller d'impressores, amb el qual es reparessin equips d'impressió, independentment de la marca i model. A les botigues també s'ofereix un ampli catàleg de productes de papereria, material d'oficina i, a més, són punt de servei de DHL.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: