Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

BASF finalitza el procés d'adquisició de negocis i actius de Bayer

La transacció complementa la seva pròpia protecció de cultius, biotecnologia i activitats digitals i marca l'entrada de llavors en el negoci

Panoràmica de les instal·lacions de l'empresa Basf a la Canonja, en una imatge del 12 de juliol de 2016 Panoràmica de les instal·lacions de l'empresa Basf a la Canonja, en una imatge del 12 de juliol de 2016 DEPARTAMENT D'URBANISME
Empreses ACN
Dimecres, 01 Agost 2018 21:07

BASF ha finalitzat el procés d'adquisició d'una àmplia gamma de negocis i actius de Bayer. La transacció és un complement estratègic per a les activitats de protecció de cultius de BASF, biotecnologia i digitalització, i marca l'entrada en el negoci de llavors, herbicides no selectius i tractaments nematicides en llavor, segons ha informat aquest dimecres l'empresa química. BASF va signar acords a l'octubre del 2017 i a l'abril d'aquest 2018 per adquirir els negocis i actius que Bayer va oferir desinvertir, en el context de l'adquisició de Monsanto, per un preu de compra de 7.600 milions d'euros. Prop de 4.500 treballadors s'uniran a BASF en aquesta adquisició, segons ha detallat l'empresa.

"Aquest moviment estratègic afegeix excel·lents actius al nostre sòlid catàleg de solucions agrícoles i millora el nostre potencial d'innovació", ha subratllat el president de la Junta de Directors Executius i Cap de Tecnologia de BASF, Martin Brudermüller, que ha afegit que estratègia assegura una oferta "encara més completa i atractiva per als clients".

Per la seva banda, Saori Dubourg, membre del Consell de Directors Executius de BASF i responsable del segment d'Agricultural Solutions, ha remarcat que l'adquisició enforteix la seva posició al mercat de solucions agrícoles i "crea noves oportunitats per créixer”. Així mateix, el president de la divisió d'Agricultural Solutions de BASF, Markus Heldt, ha explicat que "amb solucions fortes des de la llavor fins a la collita, possibles gràcies a una millor capacitat de R+D, augmentarem la competència al mercat, això significa que els clients tenen una elecció real, avui i en el futur”.

BASF ha indicat que els acords inclouen el negoci global de glufosinat d'amoni; negocis de llavors que inclouen trets de valor agronòmic, capacitats de recerca i millora vegetal, i marques registrades per a cultius extensius claus en mercats seleccionats; el negoci de llavors hortícoles; la plataforma de R+D per a blat híbrid; una varietat de productes de tractament de llavor; certs herbicides fets amb glifosat a Europa, utilitzats principalment en aplicacions industrials, la plataforma agrícola digital XarvioTM, així com alguns herbicides no selectius i projectes de recerca de nematicides.

Aquestes transaccions ja han finalitzat excepte el negoci de llavors hortícoles, el tancament de les quals s'espera per a mitjans d'agost.

Per reflectir l'abast de l'ampliació del negoci agrícola, l'empresa química ha nomenat la divisió de Crop Protection com a Agricultural Solutions. A més, la divisió ha establert una nova unitat de negoci global per a les llavors i trets agronòmics.

El 2017, la divisió agrícola de BASF va generar vendes per 5.700 milions d'euros.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: