Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Indaga O’Callaghan Detectius Privats, nou Business Partner de l’AEQT

L'acord té l’objectiu de facilitar i rendibilitzar la solució o prevenció de problemes a les empreses del sector químic

L'acord ha estat signat per Juan Pedro Díaz, gerent de l’AEQT, i Ana Maria Macho, directora d’Indaga O’Callaghan Detectius Privats L'acord ha estat signat per Juan Pedro Díaz, gerent de l’AEQT, i Ana Maria Macho, directora d’Indaga O’Callaghan Detectius Privats AEQT
Empreses Redacció Infocamp
Divendres, 07 Setembre 2018 21:53

L’Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT) i Indaga O’Callaghan Detectius Privats han subscrit un acord de col·laboració pel qual l’agència d’investigació privada passa a formar part del grup de Business Partners amb els quals compta l’Associació. Aquest acord s’ha signat amb l’objectiu de facilitar i rendibilitzar la solució o prevenció de problemes a les empreses.

Indaga O’Callaghan Detectius Privats és una companyia que ofereix serveis que garanteixen confidencialitat absoluta, tracte personalitzat, mitjans tècnics avançats i exclusius, així com una immediata cobertura a nivell nacional i internacional.

La signatura del conveni s’ha dut a terme a les oficines de l’AEQT, i ha estat formalitzat per Juan Pedro Díaz, Gerent de l’AEQT, i Ana Maria Macho, Directora d’Indaga O’Callaghan Detectius Privats.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: