Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Cambra de Tarragona distingeix a Covestro, H10 Hotels i Especialidades Médicas MYR

La 22a edició dels Premis a la Internacionalització s'han lliurat avui a la seu de la Cambra, a la Casa de la Punxa

La presidenta de la Cambra de Tarragona, Laura Roigé, amb els premiats La presidenta de la Cambra de Tarragona, Laura Roigé, amb els premiats CAMBRA DE TARRAGONA
Empreses Redacció Infocamp
Dijous, 27 Setembre 2018 21:34

La 22a edició dels Premis a la Internacionalització, que anualment atorga la Cambra de Tarragona a aquelles empreses que s’han distingit per la seva tasca en comerç exterior, han reconegut en aquesta ocasió a Covestro (Premi Trajectòria Internacional), H10 Hotels (Premi Promoció Internacional) i a Especialidades Médicas MYR (Premi Creixement Internacional).

L’acte de lliurament ha tingut lloc avui dijous 27 de setembre, a les 19 hores, a la Casa de la Punxa, seu de la corporació tarragonina, i ha comptat amb l’assistència de Francesco Muglia, nou director general de Costa Cruceros a Espanya i Portugal.

Laura Roigé, presidenta de la Cambra de Tarragona, ha lliurat a Francesco Muglia la Clau d’Or de la Cambra, la més alta distinció que atorga la Corporació tarragonina, en reconeixement a l’aposta de Costa Cruceros per fer escala a la ciutat i potenciar d’aquesta manera els atractius turístics tant de Tarragona com del conjunt de la Costa Daurada. Val a dir, en aquest sentit, que la propera temporada operarà la línia un vaixell amb més capacitat, el Costa Fortuna, que pot acollir gairebé 3.500 passatgers.

Roigé, en la seva intervenció, ha posat en valor els més de 130 anys de trajectòria de la Cambra en la promoció de la internacionalització. I ha recordat l’èxit de la primera edició de la Fira Imex, celebrada aquest mes de juny, a Tarragona. “Prop de 500 assistents, 33 països representats, 30 estands, 50 ponents i més de 300 reunions professionals donen idea d’una iniciativa que va superar totes les expectatives i ens va situar, encara més, com un interlocutor de primer nivell en el tauler internacional.”

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: