Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Jornades de Networking per garantir el futur de les comarques d'interior

Joves i empreses de l'Alt Camp, el Priorat i la Conca de Barberà es trobaran a l'Espai Jove Kesse el pròxim 18 d'octubre

L'Espai Jove Kesse servirà de lloc de trobada entre joves i empreses  de les comarques d'interior per promoure noves possibilitat laborals L'Espai Jove Kesse servirà de lloc de trobada entre joves i empreses de les comarques d'interior per promoure noves possibilitat laborals CEDIDA
Empreses Redacció Infocamp
Dimecres, 17 Octubre 2018 10:00

L'Espai Jove Kesse es convertirà en un lloc de trobada entre jovent del Tarragonès i rodalies i sis empreses de l'Alt Camp, el Priorat i la Conca de Barberà per realitzar unes jornades de Networking. L'esdeveniment, que serà el 18 d'octubre a partir de les 16:45, té dos clars objectius: d’una banda garantir el futur de les comarques d’interior donant un impuls a l’arrelament de persones joves; i de l’altra de donar a aquest col·lectiu la possibilitat de conèixer les oportunitats laborals que aquest territori té.

El contingut constarà de diferents parts: d’una banda una xerrada inicial introductòria a càrrec de Mercè Pena; un espai d’intercanvi de sis empreses seleccionades representatives de diferents sectors econòmics i amb potencial de creixement; i per últim un espai distès ambientat amb música i un refrigeri.

Les empreses participants, que donaran a conèixer les característiques laborals, formatives i econòmiques del seu sector productiu són: Seran Fundació Vilaniu (sociosanitari), Gomà-camps (fabricació de paper tissú), el Celler Torres Priorat (viticultura), el Grup Micros (processos logístics), Europastry (masses congelades, pa i brioxeria -alimentació-) i l’Hotel Terra Dominicata (turisme).

Per inscriure's en aquesta activitat, gratuïta, cal omplir aquest formulari.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: