Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Xarxa Emprenedora del Baix Penedès celebra la 4a Nit de la Xarxa

La celebració tindrà lloc aquest divendres 30 de novembre i inclourà entreteniment, el lliurament dels Guardons Benjamí i un sopar empresarial

Imatge d'arxiu d'una celebració anterior de 'La Nit de la Xarxa', al Vendrell Imatge d'arxiu d'una celebració anterior de 'La Nit de la Xarxa', al Vendrell L'EINA
Empreses Redacció Infocamp
Dijous, 29 Novembre 2018 13:33

Enguany, per quarta vegada, la Xarxa Emprenedora celebrarà La Nit de la Xarxa, que tindrà lloc el proper divendres 30 de novembre, a partir de les 20:00h, al Restaurant Xaloquell, a la platja de Sant Salvador del Vendrell. Es tracta d’un acte amb un programa destinat a l’estímul emprenedor, que inclourà actuacions humorístiques, un lliurament de reconeixements a empreses del territori, els Guardons Benjamí, i un sopar empresarial.

La Xarxa Emprenedora és un projecte de cooperació empresarial format per més de 300 empreses del Baix Penedès. Entre els seus objectius, es troben el foment de l’activitat emprenedora, la difusió de l’esperit emprenedor, el suport i acompanyament de les persones emprenedores, i l’impuls d’espais de relació, cooperació i participació.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: