Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els comerços del Baix Gaià s'uneixen per optimitzar el turisme

La Federació del Comerç i Turisme del Baix Gaià és una entitat constituïda per PIMEComerç Tarragona i les associacions de comerciants d’Altafulla, Torredembarra, Roda de Berà i la Pobla de Montornès

Presentació de la reunió per definir les bases de la Federació del Comerç i Turisme del Baix Gaià, aquest dilluns a Torredembarra Presentació de la reunió per definir les bases de la Federació del Comerç i Turisme del Baix Gaià, aquest dilluns a Torredembarra LAIA MOLNÉ
Empreses Laia Molné
Dilluns, 03 Desembre 2018 14:10

Després de la seva constitució definitiva, la nova Federació del Comerç i Turisme del Baix Gaià s'ha reunit a Torredembarra per definir els paràmetres de la seva actuació i treballar amb les diferents parts privades implicades “per donar vida a les joies que amaga el Baix Gaià”, tal com ho definia el president de PIMEComerç Tarragona, un dels impulsors del projecte, Florenci Nieto.

Amb aquesta iniciativa els Ajuntaments d'Altafulla, Torredembarra, Roda de Berà i la Pobla de Montornès aglutinen els seus comerços per presentar-los de manera unitària a fires com FITUR, sota el paraigua de la marca Baix Gaià amb la intenció de realitzar aquestes i altres activitats conjuntes per donar a conèixer el territori tan cultural com comercialment i explotar així totes les possibilitats que ofereix la zona, tal com definia el president de PRIMEComerç.

La Federació del Comerç i Turisme del Baix Gaià tindrà Torredembarra com una de les bases comercials, tant per la seva densitat de població com per aglutinar més de 400 comerços al municipi. El regidor de Comerç de Torredembarra ha volgut recordar la importància de protegir i dinamitzar el petit comerç del territori, encarregat de donar vida als pobles de la zona, ja que si no es convertirien únicament en ciutats dormitori.

De moment la Federació ja ha estat constituïda per comerços d'Altafulla, Torredembarra, Roda de Berà i la Pobla de Montornès però no es descarta que en un futur altres pobles del Baix Gaià s'aglutinin sota aquesta nova iniciativa de dinamització comercial.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: