Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Calvet, sobre l’alternativa al Logis Penedès: “Mirarem de fer-lo compatible i tirar-lo endavant”

El conseller remarca que el centre de mercaderies és inqüestionable però obre la porta a encabir el projecte d’Idiada al Baix Penedès

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, atenent els mitjans a Tarragona El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, atenent els mitjans a Tarragona ROGER SEGURA / ACN
Empreses ACN
Dimecres, 05 Desembre 2018 18:30

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, ha assegurat que la Generalitat estudiarà la proposta d’Appuls Idiada per construir un gran centre tecnològic als terrenys on hi ha previst el Logis Penedès, però ha remarcat que el projecte del centre de mercaderies és inqüestionable. Calvet ha remarcat que el Govern manté l’aposta pel Penedès com a node de comunicació de mercaderies amb el futur Corredor Mediterrani, juntament amb els centres del Port de Barcelona, la Llagosta i l’Empordà.

Amb tot, sí que ha obert la porta a “flexibilitzar” el projecte del Logis Penedès per encabir la iniciativa d’Idiada. “Qualsevol nou ús al Logis serà benvingut, l’estudiarem, el mirarem de compatibilitzar i el tirarem endavant”, ha afirmat aquest dimecres des de Tarragona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: