Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Parc Central acollirà el primer servei McDelivery a Tarragona

Sis quioscos de comanda Easy Order, la nova gamma d'hamburgueses Premium "Signature" i el nou espai McCafé són algunes de les novetats del McDonald's de Parc Central

Els quioscos de comanda Easy Order, la nova gamma d'hamburgueses Premium "Signature" i el nou espai McCafé són algunes de les novetats del McDonald's de Parc Central Els quioscos de comanda Easy Order, la nova gamma d'hamburgueses Premium "Signature" i el nou espai McCafé són algunes de les novetats del McDonald's de Parc Central PARC CENTRAL
Empreses Redacció Infocamp
Dijous, 06 Desembre 2018 08:37

Parc Central acull el nou concepte de McDonald's. Aquest restaurant —ubicat a la Plaça Central, a la planta 0—, ofereix un ampli conjunt de novetats per als seus clients.

El McDonald’s de Parc Central disposa de sis quioscs de comanda Easy Order, WiFi gratuït i compta amb un nou espai, McCafé, que serveix esmorzars i berenars als seus clients, oferint un lloc on gaudir durant tot el dia. A més, incorpora les hamburgueses Premium com la gamma Grand McExtreme de McDonald's, una gran varietat de productes com amanides, complements, gelats i postres, així com l'exclusiva plataforma Signature que permet personalitzar algunes de les hamburgueses. Així mateix, McDonald's adquireix el compromís d'elaborar el menjar al moment.

Pròximament, el McDonald's de Parc Central serà el primer i únic restaurant de la cadena a la ciutat de Tarragona que oferirà el servei de menjar a domicili, McDelivery. A més a més, el centre comercial llença el seu nou servei de la mà de la signatura americana Uber Eats, la divisió d'Uber encarregada de fer lliuraments de menjar local. Aquesta serà la introducció de tots dos serveis a la ciutat de Tarragona, amb la col·laboració de Parc Central.

“Amb aquest nou concepte, McDonald's fa un salt qualitatiu per satisfer al visitant, amb una experiència més personalitzada, en una nova cultura de servei i hospitalitat. La companyia és conscient que s'ha d'adaptar als nous estils de vida dels consumidors, i per això treballa contínuament per oferir a més de serveis, productes de qualitat per a tots els gustos", explica Miguel Ángel González, gerent de Parc Central.

Els gelats tailandesos arriben a Parc Central de la mà de Rolls&Co

Rolls&Co, empresa espanyola coneguda pel seu revolucionari concepte de gelateria portat directament des de Tailàndia, obre també una nova botiga a Parc Central —concretament a la Plaça Central, a la planta 0—, dins del seu pla d'expansió i creixement després del notable augment de la demanda dels seus productes per part del públic en els últims mesos.

 

Rolls

Els seus productes estrella són els Rolls, un curiós gelat a l'estil tailandès elaborat sobre una placa que arriba als -30ºC barrejat amb fruita fresca o galetes; els seus Waffles Roll, 1 gofre molt especial format per unes bombolles d'aire que es poden omplir amb diferents sabors; i també els seus Smoothies. El producte, cent per cent natural, apte per a vegans i celíacs, l'ús de fruita fresca i la possibilitat de personalitzar completament són les claus del seu èxit. Això unit a l'experiència de veure el propi procés de creació, al moment i en menys de dos minuts, l'han convertit en l'última tendència.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: