Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Cooperativa Germinando mostra a l'Espluga noves eines de gestió des d'una perspectiva feminista

El taller impartit al Museu de la Vida Rural va donar a conèixer el concepte de "timó a l’empresa", un sistema organitzatiu sostingut per totes les persones que formen l’engranatge del projecte

Taller de la Cooperativa Germinando, divendres passat, al Museu de la Vida Rural de l'Espluga de Francolí Taller de la Cooperativa Germinando, divendres passat, al Museu de la Vida Rural de l'Espluga de Francolí EFMR
Empreses Redacció Infocamp
Diumenge, 24 Febrer 2019 10:08

El Museu de la Vida Rural de l'Espluga de Francolí va acollir divendres passat el taller 'El timó de l’empresa sostenible', un projecte de la Cooperativa Germinando que ha arribat a l’Espluga de la mà de l’Ateneu CoopCamp.

La sessió va anar a càrrec de Julia Del Valle, coordinadora de l’Àrea d’agroecologia i territori de Germinando, i Paula Ortiz, coordinadora de l’Àrea d’Emprenedoria de Germinando. El taller va comptar amb una molt bona assistència, amb la participació de 25 persones.

Les dues ponents van explicar el funcionament de la seva cooperativa, des d’una perspectiva feminista. De forma visual, el taller ha donat a conèixer el concepte de "timó a l’empresa", que van definir com "un sistema organitzatiu que és sostingut per totes les persones que formen l’engranatge del projecte". A partir d'aquest concepte, els participants es van familiaritzar amb noves eines de gestió de les branques econòmiques, de recursos humans i la més personal.

La segona part del taller es va desenvolupar en petits grups que van treballar diverses dinàmiques i es van posar a debat les estratègies i eines plantejades en cada àmbit. Finalment, la proposta va tacar amb la posada en comú i revisió de les experiències dels participants.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: