Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Salou impulsa la formació 'Dijous Emprenedors' per reforçar el teixit empresarial

L'Ajuntament organitza amb el SECOT aquesta iniciativa que és gratuïta i consta de cinc sessions que tenen l’objectiu de sensibilitzar i fomentar la cultura emprenedora

Imatge promocional del cicle de sessions 'Dijous Emprenedors' Imatge promocional del cicle de sessions 'Dijous Emprenedors' CEDIDA
Empreses Redacció Infocamp
Dimarts, 12 Març 2019 08:50

La regidoria de Promoció Econòmica i Empresarial, Comerç, Mercats i Consum, a través del Centre d’Emprenedoria i Coneixement de Salou, posa en marxa el proper 21 de març els 'Dijous Emprenedors', una formació gratuïta amb l’objectiu de sensibilitzar i fomentar la cultura emprenedora i millorar la competitivitat del teixit empresarial del municipi. Aquesta formació, organitzada conjuntament amb el Voluntariat Sènior d’Assessorament Empresarial per a Tarragona (SECOT), està adreçada a persones emprenedores, responsables de PIME’s, empresaris/ries, que vulguin continuar formant-se o millorar la gestió diària d’una empresa innovadora.

Aquesta iniciativa pretén empoderar a les persones emprenedores perquè s’animin a tirar endavant els seus projectes empresarials i donar un valor afegit al teixit empresarial local, dotant-lo de nous coneixements per tal d’adaptar-se a les noves tendències i donant als assistents les claus perquè el seu negoci sigui tot un èxit. A més, aquesta acció se suma al conjunt d’iniciatives que, durant tot l’any, el Centre d’Emprenedoria i Coneixement posa a l’abast de les empreses salouenques amb l’objectiu d’oferir la millor formació i seguir dinamitzant, així, el comerç local.

Cinc sessions

Els 'Dijous Emprenedors' compten amb cinc sessions distribuïdes entre març i juny, centrades en un temari concret cadascuna. La primera sessió 'Disseny del Pla d’Empresa' tindrà lloc el 21 de març, on s’analitzaran els diferents elements a tenir en compte, com, per exemple, el pla de màrqueting i comercial, els recursos humans necessaris, etc., i també s’introduirà el Model Canvas per crear una Start-up. Durant la segona sessió 'La fixació de metes: clau per l’èxit professional i personal' que es durà a terme el 4 d’abril, es coneixeran les bases i fonaments de com fixar metes per tal de desenvolupar l’èxit professional i personal i potenciar actituds més positives i productives.

El dia 25 d’abril tindrà lloc la tercera sessió 'Pla Econòmic Financer: Anàlisi de la Viabilitat', centrada en el finançament, la previsió d’ingressos i el punt d’equilibri, entre d’altres conceptes. La quarta sessió 'Formes Jurídiques', que es realitzarà el 23 de maig descriurà de manera detallada les diferents formes jurídiques aplicables a una petita empresa; i per últim, la cinquena i última sessió 'Finançament per a l’emprenedoria', que es durà a terme el 13 de juny, s’adquiriran coneixements sobre les fons de finançament.

Aquesta formació es durà a terme a la Sala Mediterrània del Teatre Auditori de Salou en horari de 17 a 20 hores. Les inscripcions es podran fer a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. (places limitades).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: