Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Una nova empresa logística s'instal·larà al polígon de Valls

L'alcalde de Valls, Albert Batet, ho va confirmar durant la conferència 'Més impuls per Valls' en què va anunciar que no es presentaria a la reelecció

Imatge d'arxiu del centre de distribució d'Ikea, al polígon de Valls Imatge d'arxiu del centre de distribució d'Ikea, al polígon de Valls ARXIU / INFOCAMP
Empreses Josep Cartanyà
Divendres, 15 Març 2019 07:00

Una nova empresa del sector de la logística s'instal·larà al voltant d'Ikea, al polígon de Valls, segons va anunciar aquest dijous l'alcalde de Valls, Albert Batet, en el transcurs de la conferència 'Més impuls per Valls' en què va fer balanç dels seus gairebé onze anys d'alcaldia i en què va confirmar que no es presentaria a la reelecció amb Junts per Valls.

Batet va dir que la nova empresa permetrà la creació d'un centenar de nous llocs de treball i s'afegirà a les últimes empreses implantades a Valls, com la nordamericana Griffith Foods. L'alcalde va destacar la tasca feta en matèria d'ocupació i empresa feta per Vallsgenera, que ha contribuït en aquests últims anys a passar d'una taxa d'ocupació a Valls del 25% al 10%-11% de l'actualitat. A més, Batet va posar l'accent en altres projectes d'àmbit comarcal, com el Camp de Valls, que han posicionat la capital de l'Alt Camp "com un dels motors industrials de Catalunya que genera ocupació i estabilitat".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: