Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Dia de l'Emprenedor del Vendrell està dedicat al creixement de les empreses

La jornada -pensada per a emprenedors i per a empresaris- se celebra aquest divendres 17 de maig, a partir de les 17:30 h, a l’hotel Le Méridien Ra 

Presentació del 'Dia de l'Emprenedor' 2019 Presentació del 'Dia de l'Emprenedor' 2019 CEDIDA
Empreses Redacció Infocamp
Divendres, 17 Mai 2019 06:39

L’EINA Espai Empresarial i la Xarxa Emprenedora de l’Ajuntament del Vendrell presenten l’onzena edició del Dia de l’Emprenedor amb l’eix vertebrador: “Créixer”. La jornada -pensada per a emprenedors i per a empresaris- se celebrarà el divendres 17 de maig, a partir de les 17:30 h, a l’hotel Le Méridien Ra de Coma-ruga.

El programa d’activitats té l’objectiu d’acostar coneixements, novetats i, sobretot, d’aportar un espai de comunicació entre les empreses participants.

La jornada d'aquest any s'estructura en diferents seccions pensades amb la intenció d'oferir informació així com de fomentar la interacció entre les persones participants. Albert Cirujeda, director general de l'empresa Bombons Cudié i Jaume Perelló, associat sènior del despatx d'advocats Cuatrecases ens presentaran les singularitats de les seves respectives empreses i la fórmula adoptada per arribar a ser considerades empreses d'èxit.

A continuació, Josep M. Martí, periodista i professor universitari ens parlarà sobre La importància de la comunicació en el creixement de les empreses. Posteriorment tindrà lloc un tast de vins a càrrec dels cellers Avgvstvs Forvm que donarà pas a l'activitat de networking prèvia al sopar d'empresa amb què conclourà la jornada.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: