Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’empresa Elix Polymers compromesa amb la fundació CorAvant de cardiopaties congènites

La renovació del conveni amb CorAvant permet donar suport als campaments per a nens, nenes i joves amb cardiopatia congènita

Elix Polymers renova el seu acord amb CorAvant Elix Polymers renova el seu acord amb CorAvant AEQT
Empreses Redacció Infocamp
Dimarts, 21 Mai 2019 18:24

Elix Polymers ha renovat l'acord de col·laboració amb CorAvant, fundació de cardiopaties congènites que treballa al territori català per oferir atenció psicosocial a nenes, nens, joves i adults amb problemes de cor des de la infància. Un any més, Elix col·labora amb aquesta fundació fent una donació econòmica per donar suport als diversos projectes socials de la mateixa. Un dels projectes més importants de la fundació són els campaments per a nens, nenes i joves amb cardiopatia congènita, denominats Aventuras.Cor i que es desenvolupen tres vegades a l'any. Alhora, donaran suport a la fundació en tots els seus serveis d'atenció psicològica i en els projectes d'integració, informació i sensibilització que duen a terme.

D'altra banda, en el marc del nou programa d'Empresa Saludable de Elix, anomenat ‘Feel Good’, que té com a objectiu dinamitzar iniciatives estratègiques que fomentin un entorn laboral saludable, han decidit donar suport al projecte social esportiu de Cromatic running. Aquesta iniciativa està formada per 26 corredors de la plantilla de Elix, que dediquen el seu hobby, el running, a una causa solidària, dedicant cada quilòmetre de les seves carreres a recaptar fons perquè des de CorAvant, conjuntament amb l'Associació de Cardiopaties Congènites (AACIC), puguin seguir millorant la qualitat de vida de les persones amb cardiopatia congènita. Per això, durant el mes d'abril, es va dur a terme a les instal·lacions d’Elix una trobada amb representants de CorAvant i Cromatic per realitzar la signatura de dos acords de col·laboració.

Noelia Vázquez, directora de RRHH i Comunicació de Elix Polymers va comentar que des de l’empresa se seguirà donant suport “a activitats socials i esportives que influeixin positivament en la salut i en el somriure del nostre entorn més proper".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: