Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Gazeley construirà un magatzem de 28.500 metres quadrats a Valls

Aquest acollirà empreses de logística, distribució i comerç electrònic l'any 2020

La companyia Gazely, líder en la inversió i promoció de magatzems logístics i parcs de distribució, ha anunciat la construcció d'un nou magatzem a Valls La companyia Gazely, líder en la inversió i promoció de magatzems logístics i parcs de distribució, ha anunciat la construcció d'un nou magatzem a Valls CEDIDA
Empreses Redacció Infocamp
Dijous, 23 Mai 2019 08:54

Gazeley, companyia líder del sector d'inversió i promoció de magatzems logístics i parcs de distribució, ha anunciat la construcció d'un nou magatzem de 28.500 m², sota el nom de G-Park Valls, a la capital de l'Alt Camp. L'Institut Català del Sòl (Incasòl) de la Generalitat ha estat l'entitat pública que ha promogut la venda del terreny en el qual s'ubicarà aquest projecte.

El nou magatzem albergarà a empreses de logística, distribució i comerç electrònic i està previst que estigui operatiu a partir de febrer de 2020. Aquesta construcció constitueix la primera inversió de Gazeley a Catalunya i la tercera a l'Estat espanyol des que la companyia reobrís les seves oficines a la península l'any passat.

El magatzem estarà dissenyat per aprofitar al màxim l'espai d'emmagatzematge amb una alçada lliure de 11,7 metres, 28 molls de càrrega i un accés separat per a vehicles i vianants. L'edificació comptarà amb una certificació Breeam very Good, segell que reconeix els projectes de construcció sostenible líder a nivell mundial, que reflecteix el compromís adquirit per Gazeley per desenvolupar espais sostenibles en la seva cartera europea.

La zona en la qual s'ubicarà el magatzem, al polígon de Valls, dins el tercer anell logístic de Barcelona, ​​és una important àrea logística de Catalunya on ja tenen la seva seu algunes de les marques europees més reconegudes, com IKEA i Frigicoll. L'emplaçament està molt ben connectat en transport a l'estar situat a tan sols 25 km del Port de Tarragona i a 90 km de l'Aeroport de Barcelona.

Óscar Heras, director de Gazeley a Espanya, ha explicat: "En aquesta nova etapa que vam iniciar l'any passat a Espanya, busquem oportunitats perquè el nostre excepcional equip de promoció pugui oferir projectes de màxima qualitat als nostres clients. Hi ha una demanda creixent de espai logístic en aquesta zona, a causa de les seves excepcionals enllaços de transport, així com la seva proximitat a mercats clau. Per això, estem segurs que aquest magatzem rebrà una elevada demanda durant el seu procés de construcció ".

Gazeley compta amb l'assessorament de Invertica en la comercialització del projecte.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: