Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

IQOXE inaugura la nova planta de derivats d'òxid d'etilè U-3200 a la Canonja

L’empresa ha anunciat també el projecte per l’ampliació de producció d’òxid d’etilè

IQOXE va inaugurar dijous la nova planta de derivats d’òxid d’etilè U-3200, a la Canonja IQOXE va inaugurar dijous la nova planta de derivats d’òxid d’etilè U-3200, a la Canonja IQOXE
Empreses Redacció Infocamp
Divendres, 05 Juliol 2019 13:17

Industrias Químicas del Óxido de Etileno (IQOXE) va inaugurar aquest dijous 4 de juliol la nova planta de derivats d’òxid d’etilè U-3200 la qual compta amb un reactor amb l’última tecnologia disponible per incrementar la producció de derivats en 30.000 tones amb una millor eficiència energètica. Aquesta nova planta, ubicada a la Canonja, es suma a la planta U-3100 inaugurada el passat 2017 amb la mateixa finalitat de producció.

Durant l’acte, els prop de 100 assistents van poder realitzar la visita a la nova planta. La inauguració va comptar amb la participació de Joan Manuel Rodríguez, director d’IQOXE, José Luís Morlanes, CEO d’IQOXE, Ricardo Leal, president del Grupo Cristian Lay, i Roc Muñoz, alcalde de la Canonja), entre altres.

Morlanes, CEO d’IQOXE, va destacar que “el desenvolupament de la planta U3200 és una resposta a les necessitats dels nostres clients, als que acompanyem en el seu creixement i que permet incrementar la seva competitivitat i guanyar espai en el mercat en el que actuem”. Paral·lelament, ha volgut posar de relleu l’esforç dels empleats i la confiança dels clients en aquest projecte.

Ampliació de la producció d'òxid d'etilè

L’acte d’inauguració va servir també per anunciar l’ampliació de la producció d’òxid d’etilè, incrementant la capacitat productora d’aquest i la construcció d’una planta bessona U-3300 de derivats d’òxid d’etilè.

Aquest nou projecte suposarà un impuls considerable pel creixement de l’empresa i el seu desenvolupament obrirà camí a IQOXE per assolir l’objectiu de convertir-se en el líder europeu de derivats d’òxid d’etilè. Paral·lelament, comportarà la creació de 500 nous llocs de treball durant la construcció de la planta i d’uns 50 llocs estables quan entri en funcionament.

Durant l’acte es va fer especial incís en les mesures adoptades per a tenir cura del medi ambient. Per a fer-ho possible, les noves instal·lacions disposen de les millors tècniques per a la reducció d’emissions de CO2 i hi ha prevista la inversió en una planta fotovoltaica d’1MWh amb l’objectiu d’assolir els majors estàndards de responsabilitat mediambiental del sector.

Per la seva part, l'alcalde de la Canonja, Roc Muñoz, va manifestar el seu recolzament al projecte i he destacat la predisposició per part de l’Ajuntament a impulsar el sector industrial de la zona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: