Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El cònsul general de la República de Corea visita las instal·lacions de SK Primacor Europe a Tarragona

La filial espanyola de la multinacional sud-coreana SK Global Chemical té les instal·lacions ubicades a la Canonja

Visita institucional del cònsul general de Corea del Sud a les instal·lacions de SK Primacor Europe al Polígon Sud de Tarragona, ubicades a la Canonja Visita institucional del cònsul general de Corea del Sud a les instal·lacions de SK Primacor Europe al Polígon Sud de Tarragona, ubicades a la Canonja AEQT
Empreses Redacció Infocamp
Dimecres, 07 Agost 2019 16:22

El cònsol general de la República de Corea a Barcelona, ​​Huh Tae-wan, va realitzar el passat 25 de juliol una visita institucional a les instal·lacions de SK Primacor Europe al Polígon Sud de Tarragona, ubicades a la Canonja.

El cònsol general, que va realitzar la visita acompanyat del vicecònsol, Choi Junho, va poder conèixer de primera mà les instal·lacions de la companyia, filial espanyola de la multinacional sud-coreana SK Global Chemical.

La delegació diplomàtica va ser rebuda pel Business and Office Manager de SK Primacor Europe, Kim Kyungmin, i pel Global Production Director, Lluís Romans, els qui van oferir una detallada explicació sobre la companyia i els seus valors, així com també sobre les característiques de la seva operativa i del material que produeix. Representants d'ACCIÓ (Agència per a la Competitivitat de l'Empresa de la Generalitat) i de l'Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT) també van prendre part en l'acte.

De fet, el cònsol general va aprofitar la seva estada a Tarragona per visitar també la seu de l'AEQT, on va ser rebut pel seu gerent, Juan Pedro Díaz, i va tenir ocasió de conèixer les característiques i la importància del sector a la zona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: