Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Repsol obre una nova convocatòria d'ajuts a projectes solidaris d'entitats socials

Els projectes han de ser d'àmbit local i cal que prestin especial atenció a actuacions relatives a col·lectius vulnerables, discapacitat i dependència / El termini de presentació de candidatures finalitza el 15 d'octubre

El Complex de Repsol a Tarragona i la Fundación Repsol destinaran 15.000 euros a projectes que prestin especial atenció a col·lectius vulnerables, discapacitat i dependència El Complex de Repsol a Tarragona i la Fundación Repsol destinaran 15.000 euros a projectes que prestin especial atenció a col·lectius vulnerables, discapacitat i dependència REPSOL
Empreses Redacció Infocamp
Dijous, 05 Setembre 2019 16:00

El Complex Industrial de Repsol a Tarragona i Fundación Repsol posen en marxa una nova convocatòria per a projectes socials que es desenvolupin a l'entorn del Complex Industrial de Tarragona. Aquesta convocatòria s'emmarca dins del compromís de Repsol de contribuir al benestar de la societat, millorar la qualitat de vida de les persones i aconseguir un major desenvolupament social, educatiu, ambiental i cultural, especialment a les zones on és present.

Els projectes que optin a la convocatòria, que compta amb un total a repartir de 15.000 euros, han de seguir les següents línies d'actuació prioritàries: Col·lectius vulnerables i Discapacitat i dependència.

Les entitats que sol·licitin aquests ajuts hauran de presentar un projecte que es desenvolupi a l'entorn proper de Tarragona, estar constituïdes legalment com a entitats sense ànim de lucre i comptar amb almenys un any complet de treball continuat, entre altres requisits.

El termini de presentació de candidatures finalitza el proper 15 d'octubre, les entitats interessades hauran d'enviar tota la documentació a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Al novembre es publicarà, al web de Fundación Repsol i al del Complex Industrial de Tarragona, la llista dels projectes guanyadors.

Les bases completes de la convocatòria es poden consultar a www.tarragona.repsol.com.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: