Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Valls acull una jornada de formació i trobada de grups de consum agroecològic

Se celebrarà aquest dissabte 19 d'octubre a l'Economat i va adreçada a grups i cooperatives de consum ecològic del Camp de Tarragona

Imatge d'arxiu d'una jornada anterior de CoopCamp celebrada a Valls Imatge d'arxiu d'una jornada anterior de CoopCamp celebrada a Valls ARXIU / INFOCAMP
Empreses Redacció Infocamp
Divendres, 18 Octubre 2019 13:25

CoopCamp organitza per aquest dissabte 19 d'octubre una jornada de formació i trobada de grups de consum agroecològic, que tindrà lloc a L'Economat de Valls (c./Abat Llort, 22, baixos A). La jornada, que es desenvoluparà, de les 09:45 a les 14:00h, va adreçada especialment a grups i cooperatives de consum ecològic del Camp de Tarragona.

En la primera part de la jornada, s'impartirà formació sobre Katuma, una eina de gestió per a grups i cooperatives de consum ecològic. En la segona part, es farà una sessió de treball sobre el pla de comunicació i les compres conjuntes.

Per a més informació o per a les inscripcions gratuïtes cal adreçar-se a CoopCamp.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: