Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Repsol llança la nova convocatòria de la seva acceleradora per Start-Ups d'energia i mobilitat

Les empreses seleccionades en la 9a convocatòria del Fons d'Emprenedors rebran fins a 120.000 euros en un any, assessorament

Imatge d'arxiu d'un grup d'start-ups seleccionades en una convocatòria anterior Imatge d'arxiu d'un grup d'start-ups seleccionades en una convocatòria anterior ARXIU / AEQT
Empreses Redacció Infocamp
Dilluns, 20 Gener 2020 12:00

Fundació Repsol posa en marxa la novena convocatòria del seu Fons d'Emprenedors, un programa d'acceleració per donar suport a start-ups que ofereixin solucions innovadores en els àmbits de la indústria energètica i química, la mobilitat i l'economia circular. Els emprenedors que vulguin participar-hi podran presentar els seus projectes des d'avui i fins al 4 de març de 2020, a través d'un formulari disponible a fundacionrepsol.com.

El Fons d'Emprenedors dona suport cada any a entre sis i vuit empreses en fase precomercial, donant-los l'impuls que necessiten per convertir-se en realitats de mercat en el menor temps possible. Totes elles tenen en comú que estan desenvolupant innovacions que contribueixen d'alguna manera a una transició energètica més sostenible.

Els projectes seleccionats rebran suport econòmic de fins a 120.000 euros a l'any i assessorament per part d'un equip de mentors. A més, els equips d'emprenedors podran accedir als experts de Repsol i fins i tot, desenvolupar proves a les instal·lacions de la companyia multienergètica.

Aquest suport es realitza de forma desinteressada, sense que impliqui cap mena de participació en el capital de l'empresa, ni cessió de drets de propietat intel·lectual.
El procés d'acceleració té una durada d'un any, que es pot prorrogar fins a un màxim de dotze mesos addicionals.

Qui hi pot participar?

La convocatòria s'adreça a petites i mitjanes empreses de base tecnològica d’àmbit internacional, ja que no cal que els equips es moguin de les seves ubicacions.

El programa d'acceleració de Fundación Repsol dona suport a start-ups que treballen en solucions innovadores en diferents àmbits: Economia circular; Tecnologies per obtenir o per utilitzar materials de més valor afegit o altes prestacions per a la indústria química; Tecnologies disruptives per al mercat elèctric i la mobilitat; i Eficiència en operacions a la indústria del petroli i del gas.

Compromís amb la innovació per a la transició energètica

Fundación Repsol, a través del seu Fons d'Emprenedors, busca donar suport de forma eficaç als emprenedors que contribueixen amb les seves innovacions a una transició energètica més sostenible. Després de vuit edicions, són ja un total de 54 les start-ups accelerades.

A més, Fundación Repsol compta amb un fons d'inversió, Repsol Impacte Social, focalitzat en empreses que treballen per la transició energètica i que alhora, generen oportunitats d'ocupació per a col·lectius en risc d'exclusió social. Ja s'han realitzat les primeres inversions, prenent participació a Koiki, una empresa de distribució sostenible d'última milla i a Sylvestris, una empresa de reforestació i consultoria mediambiental.

Repsol Impacte Social, amb una dotació de 50 milions d'euros, és la major inversió social vinculada a la lluita contra el canvi climàtic a l'Estat espanyol, i suposa la incursió de Repsol i la seva Fundación al sector de la inversió d'impacte, amb l'objectiu de constituir-se en referents a Espanya i Portugal.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: