Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Anem x Feina, la nova patronal independentista, es presenta dissabte a Valls

L’ANC Valls fa una crida als autònoms i empresaris a assistir-hi per conèixer Anem x Feina

Imatge d'arxiu de la presentació de la nova patronal independentista Anem x Feina, amb la presidenta de l'ANC, Elisenda Paluzie, al centre de la imatge Imatge d'arxiu de la presentació de la nova patronal independentista Anem x Feina, amb la presidenta de l'ANC, Elisenda Paluzie, al centre de la imatge ARXIU / INFOCAMP
Empreses Redacció Infocamp
Divendres, 31 Gener 2020 22:22

La patronal independentista Anem x Feina es presenta aquest dissabte, 1 de febrer, a les 12h, a la plaça U d’Octubre, en el marc del cicle 'Valls per la Llibertat', que organitza cada primer dissabte de mes l’ANC Valls. La presentació anirà a càrrec de l’impulsor de la patronal, David Fernàndez (també membre del Comitè Permanent de l’ANC), que participarà en l’acte acompanyat de Carles X. Gómez, secretari nacional de l’Assemblea.

L’Assemblea de Valls fa una crida especials als autònoms i empresaris de Valls i de l’Alt Camp perquè assisteixin a aquesta presentació i s’apuntin a Anem x Feina. La nova patronal aspira a cobrir un buit, "perquè hi ha una part important de l’empresariat i els autònoms catalans que és independentista i no se sent representat per les patronals majoritàries actuals".

El 'Valls per la Llibertat' presenta cada mes una iniciativa "que ajuda a avançar cap a la República Catalana". En aquest sentit, la patronal independentista neix arran de la campanya "Eines de País", de l’ANC, que pretén "enfortir la societat catalana i preparar-la per aprofitar la propera finestra d’oportunitat per aconseguir la independència". La potenciació dels sindicats nacionals com la Intersindical, la presència independentista a les cambres de comerç van en aquesta mateixa direcció.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: