Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Endesa reforça l’atenció comercial per telèfon i online

Suspendrà, temporalment, l’atenció presencial a les oficines comercials i punts de servei

Imatge de recurs Imatge de recurs CEDIDA
Empreses Redacció Infocamp
Dijous, 19 Març 2020 10:21

Endesa ha informat, en un comunicat, que, com a conseqüència de la declaració de l’Estat d’Alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada pel COVID-19, reforça i limita l’atenció comercial a les vies telefònica i online. En aquest sentit, suspèn, de forma temporal, l’atenció presencial a clients a les oficines comercials i punts de servei; així com paralitzarà els talls de subministraments i baixes per impagament de gas i electricitat a tota la seva clientela.

L’objectiu és garantir la continuïtat i la qualitat dels serveis, així com protegir la salut de la clientela i la plantilla laboral, per facilitar la seva conciliació. Aquestes mesures s’aplicaran mentre duri l’aplicació de l’Estat d’Alarma i no es publiqui una altra normativa addicional al respecte.

A més, Endesa comunica que tots els canals compten amb les mesures de seguretat sanitària establertes. Així, les persones interessades en realitzar les gestions amb Endesa, mentre duri el tancament, ho podran fer a través dels canals d’atenció alternatius. Per a les gestions d’Endesa Energia, el telèfon del Centre d’Atenció és el 800 760 909, o bé a través del web d’Endesa. Per a les gestions d’EnergiaXXI, el telèfon és el 800 760 333 o bé a través del seu web. Per últim, les gestions del bono social es poden fer a través del’App ENERGÍAXXI Bono Social (disponible a IOS i Android) o al mail Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Igualment, per poder informar els clients d’aquests canvis en l’atenció comercial, Endesa ha col·locat notes informatives a totes les oficines comercials i punts de servei; ha reforçat la informació a traves del canal telefònic, pàgina web i xarxes socials; i ha emès notes de premsa per informar a través de mitjans de comunicació.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: