Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Retorn a l'activitat a mig gas al polígon Riu Clar de Tarragona

Algunes empreses mantenen la persiana abaixada o treballen amb menys efectius dels habituals

Pla mitjà d'un operari manipulant un toro mecànic en una empresa de materials de construcció al polígon Riu Clar de Tarragona Pla mitjà d'un operari manipulant un toro mecànic en una empresa de materials de construcció al polígon Riu Clar de Tarragona ELOI TOST / ACN
Empreses ACN
Dimarts, 14 abril 2020 12:37

El retorn a l'activitat industrial al polígon Riu Clar de Tarragona no ha estat a ple rendiment. Aquest dimarts és el primer dia en que el govern estatal ha permès tornar a la feina a alguns sectors en aixecar el confinament total pel coronavirus, però moltes empreses ho han fet a mig gas. Encara queden moltes persianes abaixades, i altres estan entreobertes perquè permeten l'entrada i sortida de treballadors però no de clients. Les mesures de seguretat són evidents en totes. Guants, mascaretes i fins i tot ampolles de desinfectant de mans a l'entrada. Entre les que funcionen amb més normalitat n'hi ha que no permeten més d'un client a l'interior de la nau, mentre que la resta fan cua a l'exterior.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: