Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’Ajuntament de Cambrils ofereix 25 cursos de tecnologia i estratègies digitals per comerços

L’objectiu de la plataforma ‘Emprèn online’ és millorar la competitivitat de les empreses i persones emprenedores

Amb aquesta plataforma es pretén millorar la competitivitat dels empreses i emprenedors Amb aquesta plataforma es pretén millorar la competitivitat dels empreses i emprenedors AJUNTAMENT DE CAMBRILS
Empreses Redacció Infocamp
Dimarts, 28 abril 2020 16:22

El servei Cambrils Emprèn del departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament ofereix 25 cursos de tecnologia i estratègies digitals adreçats a empreses i persones emprenedores del municipi a través de la plataforma ‘Emprèn online’. El servei, que es va posar en marxa per primera vegada el maig del 2018, s’ha ampliat amb noves formacions d’acord amb les necessitats detectades.

El regidor de Promoció Econòmica, Oliver Klein, ha explicat que la formació online en habilitats digitals pren ara una especial rellevància per la situació de confinament i la necessitat de les empreses de comunicar-se i vendre els seus productes a través d’internet.

L’accés a ‘Emprèn online’ és gratuït per a persones usuàries i empreses de Cambrils i s’hi poden trobar eines tecnològiques imprescindibles i estratègies digitals que permetran a les empreses del municipi afrontar millor els reptes i guanyar en competitivitat. El portal ofereix recursos per dissenyar una botiga online, atraure clients des de les xarxes socials, guanyar visibilitat, automatitzar tasques repetitives, crear una intranet, llistes de distribució, presentacions i vídeos, gestionar esdeveniments o analitzar estadístiques, entre d’altres.

Recull de mesures

D’altra banda, el servei Cambrils Emprèn ha fet un recull de mesures en matèria econòmica adoptades pel Govern de la Generalitat de Catalunya i el Govern de l'Estat, adreçades a les empreses, autònoms i professionals per fer front a la situació excepcional d'estat d'alarma, que es poden consultar al web municipal.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: