Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Covestro dona 1.000 mascaretes quirúrgiques a la Xarxa Santa Tecla de Tarragona

La donació està destinada especialment a cobrir les necessitats dels serveis socials

En total, s'han donat 1.000 mascaretes als serveis socials de la Xarxa Santa Tecla En total, s'han donat 1.000 mascaretes als serveis socials de la Xarxa Santa Tecla COVESTRO
Empreses Redacció Infocamp
Dimarts, 05 Mai 2020 16:22

Covestro ha realitzat una donació de 1.000 mascaretes quirúrgiques a la Xarxa Santa Tecla de Tarragona per proveir els serveis socials del material necessari per fer front a la situació d'emergència provocada pel Covid-19. Aquesta mesura se suma a altres accions que la companyia ha dut a terme per donar suport a al sector sanitari i assistencial i facilitar la seva tasca enfront de l'emergència sanitària, com ara la donació de 30.000 euros a institucions sanitàries del país o la donació de 100.000 ulleres de policarbonat i termòmetres a hospitals de Wuhan, on es va originar el brot.

Així mateix, des que es va decretar l'estat d'alarma, la companyia ha pres les mesures necessàries per garantir el subministrament de matèries primeres per als sectors de la salut i l'alimentació, essencials en una crisi sanitària com l'actual. Per exemple, manté la producció de materials per a recobriments protectors en la fabricació de productes específics per sector tèxtil sanitari, la construcció hospitalària i el packaging per a productes de primera necessitat com el sector alimentari humà i animal, sanitari i d'higiene.

Davant els problemes que ha causat en el personal mèdic portar mascaretes durant llargs intervals de temps, la companyia també ha posat a disposició de la societat l'arxiu per imprimir en 3D un regulador adaptable que fa més suportable i còmode l'ús de mascareta.

Amb tot, la companyia se situa al costat d'un dels sectors més afectats per la crisi, oferint el seu suport i intentant facilitar el seu treball durant aquests temps tan complicats.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: