Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Arcadis, nou Business Partner de l’Associació Empresarial Química de Tarragona

Arcadis, és líder mundial en disseny i consultoria en els sectors d'edificació, medi ambient i recursos hídrics per a actius naturals i construïts

L'acord, signat el mes de febrer, es va formalitzar a les oficines de l'AEQT pel gerent de l'associació, Juan Pedro Díaz, i per Marcos Uttley, Managing Director d'Arcadis L'acord, signat el mes de febrer, es va formalitzar a les oficines de l'AEQT pel gerent de l'associació, Juan Pedro Díaz, i per Marcos Uttley, Managing Director d'Arcadis AEQT
Empreses Redacció Infocamp
Dilluns, 18 Mai 2020 08:47

L'Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT) i l'empresa Arcadis han tancat un acord de col·laboració amb l'objectiu d'aportar solucions conjuntes per al desenvolupament de la indústria química del territori. Amb aquest conveni, l'empresa especialitzada en serveis de consultoria i enginyeria s'inclou dins del programa de Business Partners de l'Associació.

L'acord, signat el mes de febrer, es va formalitzar a les oficines de l'AEQT pel gerent de l'associació, Juan Pedro Díaz, i per Marcos Uttley, Managing Director d'Arcadis.

Arcadis, és líder mundial en disseny i consultoria en els sectors d'edificació, medi ambient i recursos hídrics per a actius naturals i construïts. Acreditada per ENAC i habilitada pel ACR, ofereix serveis d'avaluació i remediació de sòls contaminats amb experiència a nivell nacional i internacional, fins i tot, en els projectes més complexos i emblemàtics i també de consultoria ambiental estratègica amb coneixements específics, entre d'altres, en emissions gasoses contaminants de COVs, sostenibilitat, reducció GEH, cicle de l'aigua. Finalment, indicar que Arcadis, amb una potent presència local i internacional aporta solucions a les necessitats del futur, optimitzant l'equilibri entre les perspectives econòmiques, mediambientals i socials.

Els Business Partners de l'AEQT són empreses altament qualificades en la prestació de serveis a les companyies químiques i que ofereixen una experiència contrastada o condicions especials als membres de l'associació.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: