Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’Ajuntament de Cambrils ofereix un taller d’higiene i seguretat alimentària per als restaurants

La formació gratuïta serà impartida per la tècnica de Salut Pública i es portarà a terme a la Torre del Llimó

Imatge dels espais de treball del centre d’allotjament d’empreses de la Torre del Llimó Imatge dels espais de treball del centre d’allotjament d’empreses de la Torre del Llimó AJUNTAMENT DE CAMBRILS
Empreses Redacció Infocamp
Dissabte, 13 Juny 2020 11:25

El servei Cambrils Emprèn de l’Ajuntament de Cambrils ha programat tres edicions d’un taller gratuït d’higiene i seguretat alimentària adreçat a negocis de restauració de Cambrils, que s’han vist afectats per la crisi sanitària de la Covid-19. L’objectiu és traslladar informació i recomanacions per tal que bars i restaurants coneguin millor el coronavirus i la normativa i puguin adaptar-se amb èxit a les mesures necessàries de protecció i seguretat per preservar la salut de la clientela i el personal treballador.

El taller anirà a càrrec de la tècnica de Salut Pública i inclourà informacions com les principals vies de transmissió del coronavirus, la contaminació dels aliments, la higiene personal i les pràctiques higièniques, les mesures preventives en totes les fases d’elaboració, l’adaptació dels locals en la nova situació, l’organització del servei, la seguretat i salut les persones i les mesures excepcionals de seguretat alimentària per lluitar contra la Covid-19.

Les tres edicions de la formació, de dos dies de durada cadascuna, es portaran a terme a la Torre del Llimó, en horari de 17h a 19h. La primera edició serà els dies 15 i 16 de juny, la segona el 17 i 18 de juny i la tercera el 30 de juny i l’1 de juliol. El màxim serà de 10 alumnes per edició. Serà necessari l’ús de mascareta a l’edifici i a l ‘aula durant tot el taller.

Les persones interessades es poden inscriure omplint aquest formulari. Al camp ‘consulta’ cal indicar ‘inscripció taller formatiu’ i l’edició escollida.  La formació compta amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement i el cofinançament del FSE.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: