Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Ercros guanya 4,4 milions d'euros durant el primer semestre, un 58% menys

La pandèmia va afectar tots els productes i el volum de vendes va caure un 13,8%

Imatge d'arxiu de la planta d'Ercros Vila-seca II Imatge d'arxiu de la planta d'Ercros Vila-seca II ARXIU / INFOCAMP
Empreses ACN
Divendres, 31 Juliol 2020 17:15

La companyia Ercros ha reportat uns beneficis de 4,4 milions d'euros durant el primer semestre, xifra que representa un descens del 58% en relació al mateix període de l'any passat, segons ha informat l'empresa en un comunicat. El resultat brut d'explotació (Ebitda) va ser de 24,2 milions d'euros, un 18,7% menys. Es tracta, segons Ercros, d'uns resultats en línia amb les estimacions previstes per l'empresa el passat 3 de juny. La crisi ocasionada per la covid-19 va impactar sobre el volum de productes venuts, que va caure un 13,8% entre el primer semestre del 2019 i del 2020. L'empresa va mantenir les seves instal·lacions obertes durant el pic de la pandèmia per la seva condició de servei essencial.

Les vendes entre 1 de gener i 30 de juny del 2020, les vendes de productes van arribar als 279,8 milions d'euros davant els 344 milions en el mateix període del 2019, un 18,7% menys.

La caiguda de vendes es va concentrar en la segona meitat de març i abril. Els productes que van presentar majors descensos de volum van ser el PVC, les resines i l'ATCC, que es va destinar a la construcció, a la indústria del moble i el tractament d'aigües de piscines, respectivament. Amb la represa de l'activitat, també van ser els que més van créixer entre el maig i el juny i al juny ja tenien uns nivells de vendes molt similars al 2019, o inclús superiors, i anteriors a la pandèmia.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: