Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

BASF presenta la seva Memòria Anual de 2019 amb la sostenibilitat com a protagonista

La celebració dels 50 anys de les plantes de Tarragona i Rubí, entre les fites que recull el document

El document incorpora per primera vegada la tecnologia de realitat augmentada (AR) El document incorpora per primera vegada la tecnologia de realitat augmentada (AR) BASF
Empreses Redacció Infocamp
Diumenge, 02 Agost 2020 14:21

Ja està disponible la Memòria Anual de el Grup BASF a Espanya de l'any 2019. En aquest document, la companyia incorpora els principals indicadors i activitats, tant en l'àmbit econòmic com en el no financer. El descens de les vendes en un 3%, la creació a Madrid del centre global per a la transformació digital de BASF, la primera edició dels Premis a la Millor Pràctica d'Economia Circular a Espanya o la celebració dels 50 anys de les plantes de Tarragona i Rubí són algunes de les fites destacats que s'hi recullen.

Per primera vegada, a més, aquesta memòria anual incorpora la tecnologia de realitat augmentada, la qual, mitjançant una aplicació de mòbil permet a lector convertir la lectura en una experiència audiovisual on poder interactuar amb alguns dels seus continguts. Així, el lector podrà conèixer l'experiència de la Formació Professional Dual en primera persona a través de la vivència personal d'una de les seves alumnes, o podrà escoltar les reflexions inicials de el director general d'el Grup a Espanya, Carles Navarro.

L'edició de 2019 compta també amb un resum executiu mitjançant la tècnica de el pensament visual (visual thinking), realitzada per un dels col·laboradors de BASF Digital Solutions, Jon Calvo.

En resum, una memòria on BASF demostra "el seu compromís amb la innovació, la digitalització i la sostenibilitat, com palanques claus de creixement per al futur", destaca la companyia.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: