Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Comitè Executiu de l’AEQT assumeix provisionalment la presidència arran la detenció de Folgado

El president de l'Associació Empresarial Química de Tarragona és un dels sis directius detinguts de Messer i Carburos Metálicos

Imatge d'arxiu del director tècnic de Messer i president de l'AEQT, Rubén Folgado, en una compareixença posterior a l'accident d'Iqoxe Imatge d'arxiu del director tècnic de Messer i president de l'AEQT, Rubén Folgado, en una compareixença posterior a l'accident d'Iqoxe ARXIU / INFOCAMP
Empreses Infocamp/ ACN
Dijous, 05 Novembre 2020 11:26

Arran de la detenció per part dels Mossos del director tècnic de Messer Ibérica i president de l'AEQT, Rubén Folgado, el Comitè Executiu de l’Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT) ha assumit provisionalment i de forma col·legiada les funcions de la presidència de l’organització per garantir la continuïtat de la seva normal activitat, d'acord amb els estatuts de l'organització.

Pel que fa al detall dels fets que s’investiguen referents a diferents empreses, l’AEQT ha anunciat a través d'un comunicat que "no en té cap coneixement ni informació i confia que s'esclareixin el més aviat possible".

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dijous al matí sis directius de les empreses químiques Messer i Carburos Metálicos a Tarragona per pràctiques empresarials fraudulentes, defraudatòries i corrupció en negocis que haurien comès els responsables d'aquestes dues companyies tarragonines ubicades al polígon petroquímic sud.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: