Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Comissió Europea premia Izertis com a 'Empresa de l'Any 2020'

La consultora tecnològica, membre del Clúster TIC Catalunya Sud, té presència a Europa, Amèrica i Àfrica, amb projectes a més de 50 països

Pablo Martín, president d'Izertis Pablo Martín, president d'Izertis IZERTIS
Empreses Redacció Infocamp
Dimecres, 18 Novembre 2020 09:56

La Comissió Europea (CE) ha premiat l’empresa reusenca Izertis com ‘Empresa de l’any (Star of 2020)’ als European Small and Mid-Cap Awards. Uns premis en els quals la CE reconeix cada any aquelles empreses que destaquen pel seu creixement, reinversió d’ingressos i per la pujada sostinguda del preu de les seves accions. En aquest sentit, el Jurat ha destacat el creixement de l’empresa després de la seva entrada al mercat de valors espanyol; així com “la seva tasca excepcional al sector i la seva àmplia cartera de serveis amb un clar potencial de creixement”.

La nominació d’Izertis als guardons ha arribat després d’un creixement del 240% en borsa des de la seva sortida al BME Growth, l’increment del 12% de la seva facturació i l’índex Ebitda (Earnings Before Interest Taxes Depreciation and Amortization) durant el primer semestre de 2020; a més de per l’adquisició de sis companyies des de l’inici de l’any.

Amb aquests guardons es vol donar visibilitat a la diversitat dels mercats europeus, amb l’objectiu de promoure les llistats de valors especialment dirigies a empreses en creixement. L’entrega dels guardons s’ha fet de manera telemàtica coincidint amb la setmana de la Small and Medium Enterprise (SME) de la Comissió Europea.

La consultora tecnològica Izertis, membre del Clúster TIC Catalunya Sud, té presència a Europa, Amèrica i Àfrica, amb projectes a més de 50 països i un equip de més de 800 professionals. Des del Clúster TIC Catalunya Sud destaquen “l’orgull per l’èxit d’un dels membres de l’entitat i la importància del guardó per l’empresa i el sector”.

Actualment, 44 empreses formen part del Clúster TIC Catalunya Sud. Això representa prop de 1.500 llocs de treball directes. El Clúster TIC continua treballant per impulsar la col·laboració entre empreses; promoure la innovació i la formació, així com atreure el talent de la regió i captar noves inversions.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: