Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Virginias col·labora amb 'La Marató' amb el seu Torró Tou d’Ametlles

La marca reusenca tria aquesta especialitat, un clàssic que no falta mai per Nadal, com a emblema per abanderar la seva contribució a la recaptació

Virginias col·labora amb 'La Marató de TV3' amb el seu Torró Tou d’Ametlles Virginias col·labora amb 'La Marató de TV3' amb el seu Torró Tou d’Ametlles VIRGINIAS
Empreses Redacció Infocamp
Divendres, 27 Novembre 2020 09:39

Aquest 2020 la covid-19 ha marcat amb les seves circumstàncies diverses dates importants i destacades per a tots en el calendari, però no les ha esborrat. Però si alguna cosa queda clara, és que no hi ha Nadal sense La Marató de TV3… ni sense torró. I aquest 2020, tampoc. Per això, Virginias, reconeguda marca reusenca de torrons i xocolates des de 1932, s'uneix enguany a l'acció solidària més popular de les moltes que es duen a terme a Catalunya, aquesta vegada destinada a recaptar fons per a la recerca de la covid-19. I ho fa aportant el que millor sap fer: torró.

Ja fa temps que La Marató de TV3 va anunciar que no faltaria a la seva cita anual, i fa ja unes setmanes que els productes tradicionals nadalencs van començar a desembarcar en les prestatgeries dels supermercats. Polvorons, roscos de vi, neules amb xocolata i sense... i, per descomptat, els torrons. L’any 2019 el consum de productes tradicionals a Espanya es va situar en 35.680,78 quilos, i els torrons van ocupar en el segon lloc en quota de volum (34,2%), per darrere de polvorons i mantegades, segons l'Informe de Consumo de Alimentación en España 2019 elaborat pel Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació.

Un tou molt compromès

La unió fa la força, i la suma d'una iniciativa solidària com la de la Fundació La Marató i el poder de les tradicions més arrelades que aporta Virginias convergeixen en el Torró Tou Compromís Virginas amb La Marató, una edició especial d’aquest torró solidari amb un disseny de presentació creat per a l'ocasió. Una especialitat universal que mai falta en cap llar, un clàssic que no passa de moda: sabor d'abans per al paladar del segle XXI.

Aquest producte forma part del projecte Compromís Virginias, el paraigua sota el qual l'empresa, en la seva vocació de proximitat i implicació, engloba totes aquelles accions solidàries i de col·laboració amb iniciatives socials i esportives que duu a terme amb un sol objectiu: retornar a la societat la confiança que diposita en els seus productes.

Dos desitjos nadalencs

Amb aquesta iniciativa, Virginias s'ha proposat fer realitat dos dels seus millors desitjos nadalencs: el primer, omplir la sobretaula de tradició en aquestes dates tan especials i, el segon, col·laborar amb una causa amb la qual tots estem sensibilitzats. I és que, amb la compra d'aquest producte es contribueix a fer realitat el compromís de Virginias en la recaptació de la Marató.

Amb aquest objectiu, la marca està treballant perquè el seu torró més solidari estigui present en el màxim nombre d'establiments comercials de Catalunya. Però, per als més previsors, aquells que es preparen quan l'enllumenat nadalenc comença a conquerir els carrers (encara que romangui apagat) o els qui gaudeixen dels productes de temporada fora d'ella, o simplement per als qui volen donar-se un capritx, el torró tou Compromís Virginias amb La Marató ja està disponible a la botiga online.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: