Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

IQOXE invertirà més de 27 MEUR en reconstruir les seves instal·lacions

L'empresa química decideix bunqueritzar les sales de control

Imatge d'arxiu de les instal·lacions de la planta d'Iqoxe, després de l'explosió Imatge d'arxiu de les instal·lacions de la planta d'Iqoxe, després de l'explosió ARXIU / ACN
Empreses ACN
Dilluns, 21 Desembre 2020 19:13

IQOXE destinarà 27 MEUR a reconstruir les seves instal·lacions a la Canonja (Tarragonès) arran de l'explosió del passat 14 de gener, segons ha informat la companyia. L'empresa ha substituït la sala de control que va patir les conseqüències de la deflagració i la de la planta d'òxid d'etilè per unes de bunqueritzades que, tal com ha explicat IQOXE, estarien formades per edificis modulars preparats per resistir explosions, projecció de fragments, radiació tèrmica i confinament en cas d'una hipotètica fuga tòxica.

A banda de les tasques de revisió i reparació de diferents plantes l'empresa ha construït una nova subestació elèctrica, tancs d'emmagatzematge de matèries primeres i de productes finals, així com naus d'envasat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: