Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Vallsgenera i PIMEC col·laboraran en matèria d'ocupació i suport a la petita mitjana empresa

Les dues parts sumen esforços per adaptar la formació ocupacional a la realitat del mercat laboral amb l’objectiu de crear llocs de treball de qualitat

Responsables de Vallsgenera i de PIMEC, després de la reunió Responsables de Vallsgenera i de PIMEC, després de la reunió AJUNTAMENT DE VALLS
Empreses Redacció Infocamp
Dissabte, 02 Gener 2021 18:06

L’Institut Municipal de Desenvolupament Local Vallsgenra i PIMEC obriran noves línies de col·laboració en els àmbits de polítiques d’ocupació, formació i suport a la petita i mitjana empresa. La regidora d’Empresa i Ocupació i presidenta de Vallsgenera, Rosa Rovira, acompanyada dels responsables tècnics de l’institut municipal, es van reunir amb Jordi Andreu, representant de la comissió executiva de PIMEC, i Gemma Gasulla, secretària territorial de la principal associació que agrupa a la micro, petita i mitjana empresa de Catalunya.

En aquest sentit, durant la reunió es van acordar línies de col·laboració en l’àmbit del treball, en especial pel que a la concertació de programes de polítiques actives d’ocupació que haurà de comptar amb la participació de representants i agents econòmics i socials, entre ells PIMEC. A la vegada, es va acordar establir una major col·laboració també en la definició de les línies de formació ocupacional que s’impulsen des de Vallsgenera i en les que l’institut municipal és un dels principals referents a les comarques del Camp de Tarragona. D’aquesta manera, les dues parts sumen esforços per establir i adaptar la formació ocupacional a la realitat del mercat laboral amb l’objectiu de contribuir a crear llocs de treball de qualitat.

A la reunió també es va abordar la necessitat d’ampliar el treball conjunt entre PIMEC i Vallsgenera en suport a les petites i mitjanes empreses com a part indispensable del teixit productiu de Valls i l’Alt Camp i, per tant, motor econòmic de competitivitat i creació d’ocupació. En aquest punt, des de Vallsgenera s’està treballant en la creació en el futur d’una oficina d’atenció o finestreta única per a tràmits que les empreses hagin d’efectuar amb l’Ajuntament o altres administracions. A la trobada entre els representants de Vallsgenera i PIMEC també es va tractar la necessitat d’ampliar l’activitat del viver d’empreses de Valls per dinamitzar la creació de nous negocis i activitats econòmiques.

PIMEC representa a autònoms i petites i mitjanes empreses de Catalunya i agrupa a més gremis i associacions empresarials de caire sectorial o territorial. En aquest sentit, PIMEC és una confederació empresarial multisectorial, independent i autònoma de qualsevol organisme.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: