Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Nestlé invertirà uns 6,5 MEUR a la seva fàbrica de Reus

La inversió permetrà crear una nova línia de producció per exportar cafè a Europa i Àsia

Nestlé invertirà uns 6,5 MEUR a la seva fàbrica de Reus -'antiga Brasilia- per crear una nova línia de producció de cafè Nestlé invertirà uns 6,5 MEUR a la seva fàbrica de Reus -'antiga Brasilia- per crear una nova línia de producció de cafè NESTLÉ
Empreses ACN
Dijous, 25 Març 2021 10:14

Nestlé invertirà uns 6,5 MEUR a la seva fàbrica de Reus per crear una nova línia de producció de cafè que inclourà una torradora d'última tecnologia, maquinària i sistemes d'empaquetat i paletització, segons ha informat la companyia aquest dijous. L'empresa ha concretat que les obres començaran aviat i estaran enllestides a mitjans de l'any que ve.

Això permetrà que la fàbrica reusenca incrementi la producció en un 20%. En la nova línia s'hi fabricarà cafè torrat, en gra i mòlt de la varietat aràbica, que es comercialitzarà a Europa i Àsia.

La companyia alimentària ha apuntat que l'interès pel cafè torrat ha fet que les exportacions de la fàbrica hagin crescut fins a un 17% del volum de producció.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: