Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'empresa reusenca Global Fruselva separa activitats per centrar-se en el mercat de l'alimentació infantil

La societat Delafruit assumirà l’elaboració de sucs de fruita a la Selva del Camp

Imatge dels envasos flexibles que elabora l'empresa Global Fruselva Imatge dels envasos flexibles que elabora l'empresa Global Fruselva GLOBAL FRUSELVA
Empreses ACN
Divendres, 11 Juny 2021 07:43

Els socis de l’empresa alimentària Global Fruselva han anunciat una separació accionarial del negoci per centrar-se en el mercat del menjar infantil. Per la seva banda, l’empresa Delafruit s’encarregarà d'elaborar sucs de fruita a la Selva del Camp. Es tracta d'una operació de mutu acord que ha comportat un repartiment de clients, proveïdors i els públics d’interès. En el cas de Fruselva, el negoci s'ha instal·lat recentment als Estats Units i està previst que properament obri noves oficines al continent americà. De moment, a través del grup empresarial Masergrup, Fruselva ha posat els fonaments de la seva nova seu que s’ubicarà al polígon industrial Agro-Reus i que comptarà amb més de 8.000 metres quadrats de superfície.

Després de tretze anys, Fruselva ha decidit dedicar-se exclusivament en el sector alimentari i més concretament, dirigit al públic infantil. Amb aquest propòsit, està ampliant les instal·lacions ja existents al continent americà, amb la mirada fixada en Colòmbia. De moment, l'empresa reusenca ja és present a Irvine (Califòrnia) i properament inaugurarà una nova oficina a Miami (Florida). En una altra línia empresarial, la companyia també obrirà una nova xarxa comercial a Àsia i Oceania, amb noves oficines a Shangai. A dia d'avui, el negoci compta amb una plantilla total de 600 treballadors entre Europa i Amèrica.

Global Fruselva forma part del grup empresarial Masergrup, que té activitat en sectors com l’alimentació (Miró i Global Fruselva), la cura de la salut i la construcció (TQ Tecnol SA) i el patrimoni cultural (amb participació a la Casa Navàs de Reus). D'altra banda, les vendes registrades pel grup empresarial l’any passat s’eleven als 70 milions d’euros, mentre que les inversions oscil·len entorn als 100 milions d’euros.

Segons el comunicat de Global Fruselva, la nova línia de negoci vol apostar per la sostenibilitat i la innovació, a través de nous formats com ara els envasos flexibles i les terrines de vidre, dos elements totalment reciclables. Fins ara, han aconseguit comercialitzar més de dos milions d’unitats d'aquests productes.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: